Reis Aanbod
Image default
Dienstverlening

Laat uw hardcover boek via een drukwerkintermediair drukken

Het laten drukken van een hardcover boek was nog nooit zo eenvoudig. Normaal gesproken bent u veel tijd kwijt aan het vormgeven van een boek. Wanneer u een keuze heeft gemaakt over de gewenste materialen en kwaliteit van uw boek, moet u nog op zoek naar een drukkerij die de apparatuur in huis heeft om uw hardcover boek te drukken. Deze tijd en moeite kunt u echter omzeilen wanneer u besluit te kiezen voor De Beste Boekdrukkers. Deze onafhankelijke drukwerkexpert biedt u namelijk zijn expertise kosteloos aan als u er drukwerk bestelt. De experts zoeken de best passende drukkerij bij uw budget en wensen. Vervolgens dragen zij zorg voor de drukkwaliteit van uw boek, zodat u verzekerd bent van een prachtig eindresultaat tegen de laagst mogelijke prijs.

Verschillende keuzemogelijkheden

Het is via de website mogelijk om eenvoudig een offerte aan te vragen. Op het offerteformulier vindt u de verschillende opties. Allereerst vult u de titel van uw boek in en geeft u aan wat de gewenste oplage van het boek is. Andere aspecten die u naar persoonlijke smaak kunt inrichten zijn:

  • De drukuitvoering van de kaft, de schutvellen en het binnenwerk van het boek
  • De afwerking van de omslag
  • Het afgewerkte formaat van het boek
  • De papiersoort van de kaft
  • De dikte van de kaft en het binnenwerk
  • De afwerking van de rug (recht of rond)
  • Afwerking van het naaiwerk (keuze uit formaten 2.0, 2.5 en 3.0 mm grijsbord)
  • Aanwezigheid van een leeslint           

Advies op maat

Als u geen ervaring heeft met het drukken van een hardcover boek, kan het al gauw voorkomen dat er drukfouten worden gemaakt, waar u pas achteraf achter komt. Hier valt dan meestal niets meer aan te doen, wat voor teleurstellingen kan zorgen. Dat is zonde, aangezien dit makkelijk te voorkomen is door gebruik te maken van de diensten van De Beste Boekdrukkers.

https://www.debesteboekdrukkers.nl/

Gerelateerde artikelen

Veelzijdige schilders in de omgeving van Wassenaar

De ideale oplossing om je monument te restaureren

Kelderlekkage: wat er kan gebeuren als u hier niets aan doet