Reis Aanbod
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dit bedrijf biedt de beste transportdiensten vanuit Nieuw-Vennep

Y&O is een van de grootste transportbedrijven van Nederland, dat transportdiensten vanuit Nieuw-Vennep biedt. De transportdiensten gebeuren vanuit Nieuw-Vennep naar plaatsen over de hele wereld, per boot, vliegtuig of vrachtwagen. Afhankelijk van de grootte en het gewicht van de lading, worden er verschillende transportdiensten aangeboden. Zo worden standaard ladingen vervoerd via een regulier transport, maar bieden ze ook speciaal transport aan voor grote of zware ladingen. Bij spoed kunt u altijd gebruikmaken van last-minute transport.

Wat voor bedrijf is het?

Y&O is in 2004 opgericht en sindsdien alsmaar gegroeid tot een van de grotere transportbedrijven in Nederland. Zij leveren transportdiensten vanuit hun vestigingsplaats Nieuw-Vennep. Sinds 2012 is het zelfs Authorized Economic Operator (AEO), wat betekent dat het toegelaten is als marktdeelnemer en tot betrouwbare partner in de internationale logistiekketen is bestempeld. Ook heeft het de status Erkend Luchtvrachtagent. Hiermee krijgt de luchtvracht die wordt getransporteerd sneller toegang tot luchthavens en vliegtuigen en worden er geen veiligheidsmaatregelen opgelegd. Zo is het mogelijk om meer vracht via de lucht te transporteren.

Wat is het doel van dit bedrijf?

Dit transportbedrijf heeft als belangrijkste doel om de transporten zo goed mogelijk te laten verlopen en wil hierbij de klant alles uit handen nemen. Daarom is het bedrijf zowel voor, na, als tijdens het transport overal bij betrokken. Alle noodzakelijke dingen worden voor u geregeld door de medewerkers. Zodra u uw wensen heeft aangegeven, hoeft u niets meer te doen. Dit ervaren transportbedrijf wil echt een meerwaarde zijn voor u als klant.

Schakel hun experts in voor uw transport

Het bedrijf is niet alleen één van de grootste transportbedrijven van Nederland, het is ook één van de beste. De kwaliteit die het biedt is uitermate goed. Hun medewerkers weten als geen ander hoe de logistieke branche in elkaar zit en aan welke regels ze zich moeten houden. Bovendien wordt er rekening gehouden met uw wensen. Er wordt echt naar u geluisterd. U bent geen nummer, maar de medewerkers van een van de beste transportbedrijven in Nederland kennen u bij naam.