Reis Aanbod
Image default
Woning en Tuin

Sedumdak, nu ook bij Hornbach

Wist u dat u tegenwoordig ook een sedumdak kunt kopen bij Hornbach? Zo worden sedumdaken steeds toegankelijker! Veel mensen kennen Hornbach voornamelijk als een bouwmarkt. Toch verkoopt deze grote naam sinds een tijdje ook kant-en-klare groen dak pakketten. Omdat sedumdaken steeds populairder worden, zien we dat steeds meer winkels ze gaan verkopen. Toch kan het lonen om een sedumdak af te nemen bij een groendakspecialist. Wilt u hier meer over weten? Lees dan gauw verder!

 

Voordelen Hornbach

Er zitten natuurlijk voordelen aan de verkoop van sedumdaken bij Hornbach. Ten eerste het gemak. U kunt nu gewoon op een willekeurige dak langs de bouwmarkt rijden en een pakket oppikken. Dat scheelt wachten met bestellen en geeft u veel flexibiliteit! Daarnaast worden sedumdaken steeds bekender doordat ze worden verkocht in dit soort zaken. Dat is goed nieuws, omdat sedumdaken goed zijn voor het milieu en mee helpen aan een klimaatbestendiger Nederland. Bij NatureGreen zijn we dan ook blij dat zo steeds meer mensen met sedumdaken in aanraking komen en overwegen er één te kopen!

 

Kennis van zaken

Hoewel het dus lekker makkelijk is om een kant-en-klaar pakket te kopen bij Hornbach, zitten er ook nadelen aan. Zo zijn de medewerkers van Hornbach natuurlijk geen groendakspecialisten. Daardoor weten ze misschien niet altijd al uw vragen te beantwoorden en kan het dat ze u niet zo goed kunnen helpen wanneer u tegen problemen aan loopt. Ook weet u niet hoe lang de pakketten al in de winkel liggen en hoe ‘vers’ het sedum dus is. Het kan daardoor dat de kwaliteit wat minder is dan wanneer u een dak afneemt bij een groen dak bedrijf wat precies weet waar het sedum vandaan komt.

 

Kies voor een groendakspecialist zoals NatureGreen!

Wilt u zeker weten dat uw sedumdak van de hoogste kwaliteit is en dat al uw vragen beantwoord kunnen worden? Kies dan voor een groendakspecialist zoals NatureGreen! Wij leven van en voor groen daken en hebben dan ook voldoende kennis van zaken. Daardoor bent u bij ons verzekerd van zowel de beste service als de beste sedum daken. Wilt u meer weten? Neem dan eens contact met ons op!