Reis Aanbod
Image default
Groothandel

De scootergroothandel: uw totaalleverancier

De scootergroothandel Doleweerd is er voor iedere ondernemer die scooter- en bromfietsonderdelen verkoopt of scooters repareert. Het is niet alleen mogelijk om uw producten voortaan te bestellen bij deze groothandel, u kunt bij Doleweerd ook voor dropshipping, sourcing en warehousing terecht. Wilt u zich vooral focussen op het repareren en verkopen van accessoires zonder dat u zich teveel bezig moet houden met de logistiek hieromheen? Dan bent u bij scootergroothandel Doleweerd aan het juiste adres!

Alles-in-één bij uw specialist

Bij Doleweerd is het mogelijk om via een online platform al uw materialen en spullen te bestellen die u vervolgens verkoopt aan de klant. Het online systeem houdt precies bij wat uw voorraad is en wat u moet bijbestellen. Ook ziet u makkelijk wat er in de aanbieding is bij Doleweerd en wat voor u van toepassing is. Als u echter niet eerst de artikelen wilt ontvangen voordat u ze online doorverkoopt aan klanten, kunt u kiezen voor de dropshipping van de scootergroothandel. Dit houdt in dat de klant een order plaatst bij u, die u dan vervolgens uitbesteedt aan de scootergroothandel. De specialist in accessoires verzorgt dan het inpakken en verzenden naar de klant, tegen dezelfde prijs. Dit bespaart u inkoopkosten. U kunt ook het volledige inkoopproces uitbesteden als u dit lastig vindt. Doleweerd is expert op het gebied van inkopen in verre landen, zoals China en Taiwan. Zij weten hoe ze hier de minste risico’s bij lopen en de laagste kosten kunnen krijgen. Door uw inkopen door hen te laten doen, loopt u zelf minder het risico dat er iets gebeurt tijdens het transport. Als laatste is het ook mogelijk om uw producten op te slaan in het magazijn van Doleweerd. Dit heet warehousing. Zij verzorgen dan alle logistiek rondom de verkoop van uw producten.

Maak gebruik van de beste service

Wilt u uw logistieke proces graag uit handen geven? Laat de scootergroothandel het dan doen! Zij hebben verstand van alle zaken en zorgen dat u alsnog het optimale uit uw bedrijf haalt. Het gaat niet zonder betaling, maar u haalt wel het optimale uit uw tijd!

https://www.doleweerd.nl/