Reis Aanbod
Image default
Vakantie

Camper kopen

De vrijheid die je met een camper hebt ervaar je in geen enkele andere type vakantie. Het is om deze reden dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn om een camper te kopen. Rij comfortabel naar je bestemming en binnen no time kunnen de beentjes omhoog en kan direct de vakantie beginnen. Heb je het na een paar dagen gezien? Geen probleem, binnen luttele minuten ben je weer op weg naar de volgende bestemming. Wil je een camper kopen? Campers zijn beschikbaar in verschillende types. Zo zijn er buscampers (geschikt voor kleine reisgezelschappen), Alkoof campers (geschikt voor gezinnen) en (half)integraal campers. Deze campers zijn vaak groter dan buscampers en Alkoof campers, zodat je met een groter gezelschap op vakantie kunt.
 

Camper kopen of huren?

Als je er zeker van bent dat een campervakantie jouw manier van vakantievieren gaat worden, raden wij je aan om een camper te kopen. Ben je er nog niet helemaal over uit of wil je eerst ontdekken of dit type vakantie iets is voor jou? Huur dan camper, zodoende kan je kennis maken met de vrijheid en gevoel van een campervakantie. Veel campereigenaren waren er al snel over uit dat een camper kopen de juiste keuze is. Niet alleen een goede investering, maar wetende dat je ten alle tijden met de camper de weg op kunt geeft een groot gevoel van vrijheid en rust. 

Alles aanwezig voor een heerlijke campervakantie

Het interieur van de camper verschilt natuurlijk per camper. Waar kleinere campers slaapruimte in het woongedeelte, hebben de grotere modellen deze slaapruimte vaak boven de rij cabine. Hierdoor is er in de camper nog genoeg slaapruimte voor reisgenoten/kinderen. Vouw het bed eenvoudig op en je hebt veel ruimte overdag om te koken, relaxen of spelletjes te spelen. Door het eenvoudig parkeren kan je de camper overal kwijt langs de weg of op de speciale camperplek. Met een keuken, zitruimte, opbergruimte en slaapruimte ervaar je tijdens de reis veel luxe. Ook buiten kunt u ruimte creëren door een luifel aan te schaffen om zo beschermt tegen de zon ook buiten te zitten. Camper kopen? Er is bijna geen reden om het niet te doen!