Reis Aanbod
Image default
Particuliere dienstverlening

Dé kapperszaak in regio Lekkerkerk

Het creëren van de fraaiste, mooiste kapsels is een vak apart. Bij kapperszaak Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek, nabij Lekkerkerk, wordt met hart en ziel aan de fraaiste creaties gewerkt. Het is de missie van deze bijzondere kapperszaak in regio Lekkerkerk om voor iedere klant – man en vrouw, jong en oud – een praktisch, fraai en oogstrelend kapsel te creëren. Soms is het bijknippen van de puntjes of terug in model brengen al voldoende, soms zijn er andere behandelingen gewenst. Wat de wens ook is, bij deze kapperszaak nabij Lekkerkerk mag u rekenen op resultaat. Of u nu uw haar of dat van uw kinderen wilt laten knippen: het is allemaal mogelijk. U mag er daarbij altijd op rekenen dat u of uw kinderen stralend de salon verlaten.

Maak uw look compleet

Het compleet maken van uw look doet u bij kapperszaak Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek, niet ver van Lekkerkerk. Hier maakt u uw look compleet, ook voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft. U kunt dan bijvoorbeeld uw haar én visagie laten doen. Wilt u uw haren laten verlengen? De kapper verzorgt ook haarverlenging en extensions. De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend. Voor zowel dames, heren als kinderen zijn er verschillende behandelingen bij deze kapperszaak in regio Lekkerkerk.

Geniet van een ongedwongen sfeer

Monique’s Hairfashion staat bekend om de ongedwongen sfeer, een plek waar niets moet en alles kan. Elke klant is welkom, wat zijn of haar wens ook mag zijn. Spreekt dit u aan? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze kapperszaak nabij Lekkerkerk? Loop dan gerust eens binnen voor persoonlijk advies over knippen, scheren, kleuren en stylen. Ook voor advies over producten voor thuis kunt u bij de specialisten terecht. Een afspraak maken is natuurlijk ook mogelijk! Dit kan in de salon of via de contactgegevens op de website.

https://moniqueshairfashion.nl/

Gerelateerde artikelen

Dit zijn de voordelen van een smeervloer leggen

Een kwalitatieve elektricien nabij Utrecht voor alle werkzaamheden aan uw elektra

Uw klassieker verkopen: zo zorgt u voor een goede nieuwe bestemming