Reis Aanbod
Image default
Zakelijke dienstverlening

Klop aan bij dit bedrijf wanneer u een veiligheidskundige wilt inhuren

Wilt u een bouwproject gaan realiseren, maar er eerst zeker van zijn dat dit in een veilige werkomgeving gebeurt? Dan is het inhuren van een veiligheidskundige een goed besluit. Wanneer u hier behoefte aan heeft, kunt u terecht bij Hattink Advies B.V. in Bergen op Zoom, Noord-Brabant. Wanneer u besluit tot het inhuren van een veiligheidskundige van dit bedrijf, ontvangt u ondersteuning van een expert op het gebied van arbeidsveiligheid. Deze persoon geeft voorlichtingen, reikt u toolboxen aan, beoordeelt VGM-plannen en begeleidt u bij overige taken met betrekking tot de arbeidsveiligheid. Ook het opstellen van een Risico Inventarisatie & Evaluatie laat u over aan de veiligheidskundige die u bij het bedrijf gaat inhuren.

Waarom kiezen voor dit bedrijf?

U wilt natuurlijk niet de eerste de beste veiligheidskundige inhuren. U vertrouwt dan liever op een bedrijf met jarenlange ervaring, zodat er veel kennis over arbeidsveiligheid in huis is. Dát is exact waarom u een veiligheidskundige van Hattink Advies B.V. moet inhuren. Dit bedrijf is al sinds 1985 actief in bodemwerkzaamheden en beschikt daarbij sinds reeds verscheidene jaren over een specialisatie in arbeidsveiligheid. Dit maakt het bedrijf uit Bergen op Zoom, Noord-Brabant, bij uitstek hét bedrijf om de veiligheid van uw bouwproject te analyseren en garanderen. Naast deze ervaring, rekent u bovendien ook nog eens op een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor alle geboden diensten en staat u in contact met slechts één aanspreekpunt.

Neem contact op met de specialisten

Spreekt de dienstverlening van Hattink Advies B.V. u aan? Neem dan contact op met het bedrijf voor meer informatie over het inhuren van een veiligheidskundige. De vriendelijke medewerkers staan u graag te woord en voorzien u van alle benodigde informatie. Dit geldt niet alleen wanneer u een veiligheidskundige wilt inhuren, maar ook wanneer u interesse heeft in een van de andere diensten. U vindt de contactgegevens van het bedrijf op de website. Maak daar gerust gebruik van!

https://hattinkadvies.nl/