Reis Aanbod
Image default
Vakantie

reizen naar Indonesië en Corona

Indonesië heeft de mooiste eilanden ter wereld. Vriendelijke bewoners, waarvan de gastvrijheid voorop staat. Het is adembenemend om van eiland naar eiland te varen, over de prachtige blauwe zee. Het is onmogelijk te kiezen welke de mooiste eilanden van Indonesië zijn. De bekendste en een van de populairste is toch wel het eiland Bali. Toch zijn er veel onbekende eilanden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

 

Bali

Kom je op Bali, zie je eindeloze rijstvelden, waanzinnige droomstranden, indrukwekkende tempels en ruik je van ver al heerlijk eten. Bali heeft ontzettend veel om te zien en beleven. Een week is niet genoeg om het hele eiland in je op te nemen. Het eiland heeft prachtige hotels, de een nog mooier dan de ander. Er zijn tal van bezienswaardigheden op het populaire eiland.

 

Wakatobi Islands

Een onbekend maar adembenemede eiland is de Wakatobi Islands. Het eiland wordt omringd door duizend verschillende soorten vissen en honderden koraalriffen. Professionele duikers komen hier om de mooiste onderwater plaatjes en films te maken. Ook toeristen kunnen het prachtige eiland makkelijker bezoeken, dan voorheen toen het verboden was.

 

Komodo Eilanden

Sommige eilanden zouden eigenlijk voor altijd geheim moeten blijven. De Komodo varaan komt hier vandaan en kan drie meter lang worden. Het eiland heeft hagelwitte stranden, een prachtnatuur en een bijzondere onderwaterwereld.

 

Derawan

Voor de kust van Kalimantan, liggen bijna onontdekte eilanden van Indonesië. Duikers en vissers komen vaker dan toeristen op deze bijzondere tropisch eiland Derawan. Met zijn 900 verschillende vissoorten en 500 koraalsoorten is het een plek met een van de hoogste biodiversiteit ter wereld. Duik mee met ervaren duikers tussen de ongevaarlijke kwalsoorten en zwem tussen de zeeschildpadden door.

 

Er zijn talloze eilanden in Indonesië die nog niet ontdekt zijn door toeristen. Soms moeten de mooiste eilanden van Indonesië gewoon geheim blijven!

 

Reizen naar Azië en Corona

Er geldt op dit moment een reisbeperking en eventueel ook een inreisverbod voor het reizen naar Azië. Men is verplicht om zich te laten testen met de PCR-test en er heerst een volledig verplichte vaccinatiemaatregel. Houdt rekening met quarantainemogelijkheden.