Reis Aanbod
Image default
Zakelijke dienstverlening

Investeer in mobiele afzuiging dat bij uw werkplek past

Werkplaatsen in Nederland moeten voldoen aan belangrijke veiligheidsrichtlijnen. En dat is maar goed ook, want de gezondheid van iedere medewerker wordt daardoor beschermd. In werkplaatsen krijgen verscheidene schadelijke stoffen en rook de mogelijkheid om de lucht te vervuilen, bijvoorbeeld als er gelast, gezaagd of geslepen wordt. Met een goed afzuigsysteem verwijdert u deze stoffen en rook bij de bron, zodat ze nooit de lucht in kunnen gaan. Lemtech Lucht- en Milieutechniek biedt verschillende oplossingen aan op het gebied van vaste en mobiele afzuiging.

Wanneer is mobiele afzuiging een goed idee?

Heeft u een industriële werkplaats waar alle werkzaamheden altijd op dezelfde locatie plaatsvinden? Dan investeert u in vaste afzuiging. Wilt u echter de mogelijkheid om te kunnen veranderen van locatie of gebeurt dat al regelmatig? Dan is mobiele afzuiging een beter idee. U bepaalt dan namelijk zelf waar de mobiele afzuiging plaatsvindt en verhuist dat, indien nodig, naar een andere plek. Deze specialist heeft dan verschillende systemen waaruit u kunt kiezen. Ze leveren maatwerk en begrijpen als geen ander dat geen industriële werkplek hetzelfde is. Er is ongetwijfeld een geschikte oplossing voor u, hoe afwijkend uw verzoek ook is.

Kies uit vele verschillende systemen

Heeft u besloten dat mobiele afzuiging voor u de beste optie is? Dan kunt u dus altijd bij een specialist als Lemtech Lucht- en Milieutechniek terecht. Zij bieden verscheidene mogelijkheden aan, zoals een verrijdbare unit met een vaste afzuigarm. Deze rijdt u zelf naar de plek waar het nodig is. Mobiele afzuiging kan ook geleverd worden in de vorm van een vaste centrale unit met meerdere armen. Hier kunnen bijvoorbeeld twaalf lassers tegelijkertijd aan werken. Een laatste optie die wordt aangeboden is ruimtelijke ventilatie. U krijgt dan een systeem dat alle lucht in uw werkplaats filtert door middel van recirculatie. Wat ook uw wensen, deze specialist zorgt ervoor dat uw personeel in een gezonde werkplek werkt waar de lucht zuiver is en voldoet aan de richtlijnen van uw branche.

https://www.lemtech.nl/

Gerelateerde artikelen

Geniet eindelijk optimaal van uw airco in de zomer dankzij deze aircoservice in Soest

Klop aan bij dit bedrijf wanneer u een veiligheidskundige wilt inhuren

Uw favoriete domeinnaam eenvoudig en snel online vastleggen