Reis Aanbod
Image default
Zakelijke dienstverlening

Duurzaam verpakkingsmateriaal: welke varianten zijn er?

Creatief en duurzaam verpakken van fruit en groente – u ziet het steeds vaker terug. Wanneer u langs de fruit afdeling van de supermarkt loopt heeft u vast al eens de appels in de kartonnen bakjes gezien. Of de snoeptomaatjes in de leuke emmers zijn ook een regelrechte hit. Wilt u uw groente en fruit graag voorzien van duurzaam verpakkingsmateriaal? Dan biedt Euro West eindeloze oplossingsmogelijkheden. Het bedrijf is in 1970 begonnen als groothandel in groente en fruit en is zich later gaan specialiseren in duurzaam verpakkingsmateriaal. Bij hen bent u dus aan het juiste adres wanneer u een nieuwe verpakking zoekt!

De verschillende verpakkingsmogelijkheden

Of u nu druiven, tomaten, avocado’s of citrusfruit verkoopt: een goede verpakking is essentieel. Niet alleen zorgt het voor een langere houdbaarheid, maar het voorkomt ook beschadigingen tijdens het transport. Bij Euro West kiest u uit diverse soorten duurzame verpakkingen waarmee u uw groente en fruit kunt laten verpakken. Naast het uitkiezen van duurzaam verpakkingsmateriaal, is het ook mogelijk om bij hen direct de verpakking te laten stickeren. Zo heeft u dus helemaal zelf in de hand hoe de verpakking eruit komt te zien! In hun uitgebreide assortiment met duurzaam verpakkingsmateriaal zijn verschillende varianten mogelijk, zoals:

  • Foodtrainers
  • Flowpacks
  • Clafnetten
  • Schalen
  • Netlon
  • Seal

De andere diensten die zij aanbieden

U schakelt Euro West in voor de inkoop van groente en fruit, het rijpen, het verpakken én het verzenden ervan. Zo kunt u zich weer meer focussen op het slim verkopen van uw producten aan de klant. Wanneer u uw groente en fruit door deze verpakkingsspecialist wilt laten voorzien van duurzame verpakkingen, vragen ze u om uw wensen aan hen door te geven. Neem hiervoor eenvoudig contact met hen op! Ook voor advies of meer informatie over duurzaam verpakkingsmateriaal, staan hun vriendelijke medewerkers u graag te woord met professioneel advies.

https://www.euro-west.nl/

Gerelateerde artikelen

Dé groothandel in pallets

Hét fulfilment center van Nederland

De beste houten scheidingswand: die vindt u hier