Reis Aanbod
Image default
Industrie

De betrouwbare specialist voor slangen en koppelingen

Het vinden van een betrouwbare specialist in slangen en koppelingen is niet altijd even makkelijk. Bij de aanschaf van een nieuwe luchtslang moeten gebruikers rekening houden met de benodigde lengte en diameter, het ideale materiaal voor specifieke toepassingen en of een standaard- of terugloopslang beter bij hun behoeften past. Dit zijn zaken waar niet iedereen direct antwoord op weet. Hierdoor is het nog meer van belang dat u een specialist in slangen en koppelingen inschakelt. Niwa BV is een van deze specialisten. Dit bedrijf is gelokaliseerd in Zevenbergen en beschikt over een groot assortiment aan slangen en koppelingen, evenals de mogelijkheid voor op maat werk.

De juiste lengte voor uw nieuwe slangen

Denk bij het bepalen van de ideale slanglengte eerst aan uw toepassingen. Als u een professional bent in een autoschadeherstelbedrijf, verplaatst u zich misschien de hele dag door grote voertuigen en hebt u een lange, zeer wendbare slang nodig. Als u de hele dag hout bewerkt met een luchtboor op dezelfde bank, heeft u waarschijnlijk een veel kortere slang nodig. Bovendien zijn een aantal slangen ontworpen met connectoren zodat eigenaren de lengte van hun slang kunnen aanpassen door de ene slang op de andere aan te sluiten. Daarnaast kan een specialist in slangen en koppelingen, zoals Niwa BV in Zevenbergen, u vertellen of een kamlok koppeling, een perslucht koppeling of een ander soort beter werkt voor uw situatie.

Op maat gemaakte slangen

Als u het bereik van uw slang moet vergroten, is het verstandiger om een ​​langere slang te gebruiken, aangezien standaard slangkoppelingen geen volledige doorlaat hebben en beperkingen creëren die kunnen leiden tot drukverlies waardoor uw gereedschap kan afslaan. Bij Niwa BV weten ze als geen ander dat uw doel altijd moet zijn om een ​​evenwicht te vinden tussen mobiliteit en lage drukverliezen. Drukverliezen nemen toe over de lengte van een slang, wat betekent dat hoe langer de slang is, hoe meer druk verloren gaat als de perslucht naar zijn eindbestemming gaat. Neem dus snel contact op met deze specialisten in slangen en koppelingen.