Reis Aanbod
Image default
Vervoer en transport

Deze internationaal koerier heeft alles wat u nodig heeft voor een veilig transport

Als u goederen wilt laten transporteren, dan wilt u zich daar geen zorgen over hoeven maken. U heeft een internationaal koerier nodig die uw goederen op tijd ophaalt en ze op tijd weer aflevert op de plek van bestemming. Bij Eurospan Holland BV weten ze als geen ander hoe ze hun klanten volledig moeten ontzorgen. Alles wordt voor u geregeld en met een wagenpark met 25 mogelijke trekker-opleggercombinaties, is er ook maar weinig wat niet mogelijk is. In de 25 jaar dat deze koeriers op de Europese wegen rijden, hebben ze vele tevreden klanten achtergelaten, allerlei transporten veilig en vakkundig uitgevoerd en alles wel gezien. De geschoolde medewerkers zorgen ervoor dat uw goederen veilig en zonder schade van A naar B worden gebracht.

Geen opdracht is te gek

Het enorme wagenpark van deze internationaal koerier stelt hen in staat om bijna elke opdracht uit te kunnen voeren. Er zijn megatrailers voor extra grote vrachten. Wilt u gevaarlijke stoffen laten transporteren? Dan hebben ze wagens met ADR. Ook producten die koel moeten blijven, zoals levenswaren en bloemen, kunnen probleemloos worden vervoerd. En de geschoolde medewerkers weten als geen ander hoe ze specialistische vrachten, zoals dossiers of breekbare goederen, veilig naar de plek van bestemming moeten brengen. Deze internationaal koerier regelt uw deeltransport, groupagezending of complete vracht tot in de puntjes.

Extra snel naar Groot-Brittannië

Heeft u goederen die van of naar Groot-Brittannië moeten worden getransporteerd? Dan is Eurospan Holland BV dé internationaal koerier voor u. Ze garanderen dat deze binnen 24 tot 48 uur na afhaling op locatie kunnen worden afgeleverd. Dat kunnen ze doen omdat ze tijdens hun kwart eeuw ervaring waardevolle partners in dat land hebben opgebouwd en uw transport zo snel en efficiënt kunnen uitvoeren. Deze internationaal koerier biedt alles wat u nodig heeft voor een veilig, snel en vakkundig transport binnen Europa.

https://www.eurospan.nl/