Reis Aanbod
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dé groothandel in pallets

Heeft u pallets nodig voor het vervoeren of opslaan van uw goederen en bent u daarom op zoek naar een betrouwbare aanbieder? Zoek niet verder dan Post Pallets & Kisten. Dit bedrijf is dé groothandel in pallets waar u naar op zoek bent. Het bedrijf is al sinds 1974 actief en biedt dus al decennialang allerhande emballagematerialen aan. Het aanbod bestaat uit allerlei soorten pallets, maar ook voor kisten en kratten, opzetranden, stophout en wiggen en nog vele andere producten kunt u bij hen terecht. Welke pallets of andere emballagematerialen gaat u bij deze groothandel aanschaffen?

Een veelzijdig aanbod aan pallets

Als u specifiek op zoek bent naar pallets, is de kans zeer groot dat u bij deze groothandel vindt wat u zoekt. De specialist biedt zowel gebruikte als nieuwe pallets in uiteenlopende uitvoeringen aan. Denk hierbij aan diverse afmetingen, maar ook aan materialen. Zo zijn er pallets van kunststof en van hout. De pallets van kunststof van deze groothandel zijn met name geschikt voor veelvuldig gebruik, hoge belasting en in vochtige omstandigheden. Is dit voor uw vervoer of opslag niet van toepassing? Dan voldoen de houten pallets van deze groothandel voor uw toepassing. Het maakt daarbij niet uit of u kiest voor gebruikte of nieuwe exemplaren; ook de gebruikte exemplaren zijn namelijk van uitstekende kwaliteit. Deze worden bij inname namelijk grondig gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Post Pallets & Kisten biedt namelijk alleen uitstekende kwaliteit materialen aan!

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd naar het huidige aanbod aan pallets of de mogelijkheden tot maatwerk van deze groothandel? Breng dan een bezoek aan de website en neem contact met de specialisten op via de contactgegevens die u daar vindt. De medewerkers hebben veel kennis van zaken en weten u dan ook uitstekend te adviseren over de beste pallets en andere emballagematerialen voor uw toepassing.

https://ppk.nl/