Reis Aanbod
Image default
Particuliere dienstverlening

Bij deze praktijk moet u zijn voor de beste fysiotherapie in Rijswijk

Rug-, nek-, knie- of schouderklachten zijn erg vervelend. Deze kunnen een grote invloed hebben op het dagelijks functioneren. Als u last heeft van een van deze klachten, is het verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen met een fysiotherapeut. Bij Rugschool kunt u terecht voor de beste fysiotherapie in Rijswijk of Den Haag. Tevens kunnen hier ook andere klachten worden verholpen en worden er verschillende cursussen aangeboden.

Wanneer kunt u bij de praktijk terecht?

Zoals al benoemd, kunt u niet alleen voor ‘gewone’ fysiotherapie bij de praktijk in Rijswijk of het andere filiaal terecht, maar ook voor andere klachten. Zo biedt het bedrijf een speciale bekkentherapie aan voor mensen met urineverlies of bekkenpijn. Ook met oververmoeide spieren kunt u er geholpen worden, namelijk door middel van dryneedling. Met een naald wordt er in het triggerpunt van een oververmoeide spier geprikt, waardoor deze ontspant en de pijn weggaat. Om tijdens en na de zwangerschap fit en actief te blijven, kunt u meedoen aan een zwangerfitcursus.

Worden de therapieën vergoed?

Het is goed om te weten dat fysiotherapie bij deze praktijk in Rijswijk of Den Haag niet wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Gelukkig kunt u zich er wel aanvullend tegen verzekeren. Dit is aan te raden, aangezien de behandelingen prijzig kunnen zijn. Rugschool is aangesloten bij bijna alle zorgverzekeringsmaatschappijen in Nederland. U kunt zelf het aantal gewenste behandelingen selecteren, zodat u niet te veel betaalt aan de verzekering, maar wel het benodigde aantal behandelingen vergoed krijgt.

Ervaar de service zelf

Rugschool vindt goede service uitermate belangrijk. Naast goede kwaliteit, is klantvriendelijkheid ook een belangrijke factor. Patiënten moeten zich gehoord en gezien voelen en dat gebeurt dan ook zeker bij de fysiopraktijk. De patiënt krijgt alle tijd om zijn of haar wensen aan te geven en de behandeling wordt op maat gemaakt. Tevens zijn alle medewerkers erg vriendelijk en begaan met u. Wilt u dit zelf ervaren? Maak een afspraak voor een intake.