Reis Aanbod
Image default
Groothandel

Met onthardingszout bespaart u het milieu

Onthardingszout is zout dat specifiek geproduceerd wordt voor gebruik in waterontharders, waterverzachters en afwasmachines. Het is vergelijkbaar met standaard keukenzout, maar wordt geleverd in korrels of blokken. Daardoor heeft het geleidelijk zout af aan uw water, waardoor uw water zacht wordt en de cilinders van uw waterontharder worden schoongespoeld. Het is bijzonder belangrijk dat u daar geen keukenzout voor gebruikt. Dat is te fijn, gaat klonteren en aankoeken. Met een kwalitatief onthardingszout van H. van Namen B.V. verzacht u uw water en, zoals u hier kunt lezen, bespaart u het milieu.

Minder energieverbruik en een langere levensduur

Zacht water voorkomt kalkaanslag aan de elementen van uw apparaten. Zonder kalkaanslag kunnen deze optimaal werken en uw water met zo min mogelijk stroom verwarmen. Zit deze vol kalk, dan is er veel meer stroom nodig om het water op temperatuur te brengen. Apparaten die schoon zijn en geen kalkaanslag hebben werken naar behoren. Apparaten met kalkaanslag moeten steeds harder werken om het gewenste resultaat te bereiken en branden op den duur door. Dat gebeurt vaak wel 30% eerder dan de verwachte levensduur. Door onthardingszout te gebruiken verbruiken uw apparaten minder energie en gaan ze veel langer mee.

 

Minder zeep- en schoonmaakmiddelen

Als u zacht water gebruikt tijdens het douchen of schoonmaken, dan kunt u het verbruik van zeep, shampoo, afwasmiddel, wasmiddel en andere schoonmaakmiddelen halveren. U zult merken dat u hetzelfde resultaat bereikt, maar tegelijkertijd veel minder schadelijke stoffen het milieu in brengt. Ontkalkingsmiddelen heeft u niet meer nodig. Daardoor bespaart u niet alleen het milieu, maar merkt u ook financieel voordeel. Zacht water zorgt voor een glanzende vaat, zachte was en gezonde huid en haren. Uw apparaten gaan langer mee, verbruiken minder energie en u doet langer met uw reinigingsproducten. Onthardingszout vergt maar een kleine investering, maar hier krijgt u bijzonder veel voordelen voor terug.

https://www.vannamen.nl/