Reis Aanbod
Image default
Zakelijke dienstverlening

Gepersonaliseerde desinfectie middels een dispenser uit groothandel: hygiëne én reclame!

Een desinfectiepaal aanschaffen is een goede keuze om te voldoen aan de hygiënebehoeften van uw medewerkers en klanten. U kunt een desinfectiepaal met dispenser in de groothandel kopen of huren. Met name voor evenementen en andere tijdelijke klussen, is het verstandig om een paal te huren. Hebt u de paal langdurig nodig? Dan kunt u er eentje aanschaffen en deze laten personaliseren. Een desinfectiepaal is verkrijgbaar in uw bedrijfskleuren en u kunt er een logo op laten drukken. Zo zorgt u niet alleen voor goede handhygiëne, maar ook voor reclame. Een mobiele desinfectiepaal is een praktisch reclamemiddel en kan gemakkelijk verplaatst worden naar een andere ingang of locatie.

Desinfectiepaal met logo en in bedrijfskleur

Het aanschaffen van een desinfectiepaal is een goede manier om aan de hygiënevoorschriften en verwachtingen van klanten of gasten te voldoen. U kunt de desinfectiepaal met dispenser uit de groothandel eenvoudig tot een reclamemiddel maken door deze te bedrukken met uw logo. Bij Desinfectie-Paal B.V. kiest u voor een desinfectiepaal in de kleur van uw huisstijl en laat u deze bedrukken met uw ontwerp. Zo voldoet u aan hygiënevoorschriften én heeft u een mooi promotiemiddel. Nog een voordeel van een mobiele paal? Bij evenementen kunt u de paal makkelijk meenemen en ook binnen uw bedrijf verplaatst u deze naar behoefte.

Waarom een desinfectiepaal belangrijk is

Het hebben van een desinfectiepaal is belangrijk, omdat goede handhygiëne de verspreiding van virussen kan voorkomen. De palen zijn noodzakelijk in allerlei branches. In onder andere horecagelegenheden, scholen, sportverenigingen, winkels en magazijnen is het belangrijk om hygiënisch te werk te gaan. Met een paal voor desinfectie met dispenser uit deze groothandel zorgt u niet alleen voor een betere klanttevredenheid, maar biedt u ook uw medewerkers de nodige hygiëne op hun werkplek. Een automatische desinfectiepaal geeft de juiste hoeveelheid desinfectiemiddel af, kan makkelijk bijgevuld worden en zorgt voor een veilig gevoel.

https://www.desinfectie-paal.nl/