Reis Aanbod
Image default
Vakantie

Auto huren bij een reisorganisatie

De meeste reisorganisaties bieden een autoverhuurservice aan. Vaak zijn de tarieven erg prijzig. Je betaald voor 1 dag auto huren al gauw meer dan 100 euro bij TUI. Daarom is het verstandig om je auto bij een lokale autoverhuurbedrijf zoals autohurenrhodos.nl op Rhodos te huren. Je bent vele malen goedkoper uit dan wanneer je een auto huurt via een reisorganisatie. Daarnaast heb je vaak veel meer voordelen. Je kunt bijvoorbeeld kosteloos je reservering je wijzigen of annuleren. Alle auto’s die je huurt zijn ten allen tijde All Risk verzekerd en je kunt kilometervrij de auto gebruiken op Rhodos. 

De meeste reisorganisaties laten een kale huurprijs zien. Zodra je een aanvinkt dat je ook de auto verzekerd wilt gaan huren dan betaal je de hoofdprijs. Dan hebben we het niet eens over de opties kilometervrij de auto huren en de mogelijkheid om je reservering te wijzigen of te annuleren. Voor al deze opties komen vaak apart een bedrag boven de prijs die vertoond wordt. Daarnaast is er veel verschil in tarieven wanneer je de auto huurt in een zomermaand dan wanneer je een auto huurt in een wintermaand. 

Een lokale autoverhuurder hanteert vaak een standaard prijs waarin alle voordelen er al bijzitten. Vergelijk de prijs eens van een reisorganisatie met bijvoorbeeld autoverhuurbedrijf als autohurenrhodos.nl. Je bent vaak vele malen goedkoper uit met alle voordelen inbegrepen. Daarnaast hebben zij uitstekende service. Ze geven je een gratis map van Rhodos, waarin verschillende bezienswaardigheden al gemarkeerd staan. De autoverhuurder vertelt je de beste bezoek plekken en waar je het beste en makkelijkste je auto kunt parkeren. Er zijn namelijk ook plaatsen waar je niet mag parkeren op Rhodos. Dit is lastig te herkennen, omdat lokale mensen daar zomaar wel parkeren terwijl dit mag. Dit maakt het verwarrend waardoor je zelf ook gauw daar parkeert, omdat er veel vrije plekken staan. Hierdoor is het mogelijk om een verkeersboete op te lopen. De kosten van een verkeersboete is ten allen tijde voor de huurder zelf bij alle autoverhuurbedrijven. De verhuurder vertelt je waar je het beste je auto kunt parkeren voor elke bezienswaardigheid. Tenslotte zijn ze makkelijker bereikbaar en kunnen je vaak ook direct helpen met al je vragen. Al met al is het huren van een auto bij een lokale autoverhuurbedrijf veel voordeliger en verstandiger dan wanneer je een auto huurt bij een reisorganisatie.