Reis Aanbod
Image default
Dieren

Mooi in huis en de dieren

De mooie Rotan hondenmand is ontzettend stijlvol. Als mensen een hond nemen moeten ze vaak wat verschuiven in de woonkamer om er een hondenmand in kwijt te kunnen. Voornamelijk de vrouwen vinden dit dan zonde. Afhankelijk van het ras kan de hondenmand vrij groot worden en dit kan natuurlijk impact hebben op hoe de leefruimte er uit gaat zien. Als je zo’n joekel van een ding neerzet, dan gaat je oog hier natuurlijk meteen heen en dat is nou net niet de bedoeling. Daarop hebben wij een oplossing bedacht. Een hondenmand die wat toevoegt aan de woonkamer, een echt pareltje.

Fijn voor de hond

De Rotan hondenmand is zo mooi dat je hem bijna zou kopen als je niet eens een hond hebt. Op deze manier is het totaal geen straf meer om zo’n stuk in je kamer te hebben staan. Naast dat hij prachtig is kent hij natuurlijk ook voordelen voor de hond. Hij biedt erg veel comfort en de kussens die er in zitten kunnen eruit worden gehaald en kunnen ook gewassen worden. Erg praktisch dus. Zo kan je je huis helemaal schoon en fris houden, want de haren van de hond gaan natuurlijk in de kussens zitten. Met warmer weer is het sowieso fijner voor de hond als de kussens uit de Rotan hondenmand worden gehaald.

Veel om te kiezen

De Rotan hondenmand komt in verschillende maten en kleuren. Hij is er voor de allerkleinste rassen, zoals een Chihuahua of een Maltezer. Voor zulke rassen is een kleine mand fijner dan een grote mand. Vaak wordt er gedacht hoe groter, hoe beter maar dit is totaal niet waar. Een hond heeft een mand nodig waarin hij zich geborgen voelt. Je moet dus een mand uitkiezen op de maat van je hond. Een grote hond heeft echter wel een grote mand nodig, anders past het gewoon niet. Omdat we het belangrijk vinden dat de mand mooi in de woonkamer staat leveren we hem in een aantal kleuren.