Reis Aanbod
Image default
Auto's en Motoren

Lessen volgens RIS

Bij het halen van je rijbewijs wil je natuurlijk wel dat alles je goed wordt aangeleerd, het is namelijk zonde als je uiteindelijk op een verkeerde manier auto gaat rijden. Wanneer je les krijgt volgens RIS weet je zeker dat de kwaliteit van je rijlessen goed is, je krijgt hierbij namelijk les hoe het is samengesteld door het CBR. Niet heel veel rijscholen geven les volgens RIS, Rijschool Caland wel. Rijschool Caland heeft instructeurs die gespecialiseerd zijn in het lesgeven volgens RIS. Dit zijn dus ook geen normale instructeurs, deze instructeurs weten echt hoe ze op de beste manier les moeten geven. Het voordeel hiervan is dat je instructeur ook echt weet wat hij of zij doet en dat jij dus ook de juiste dingen geleerd krijgt. 

Wat is RIS

RIS is de afkorting voor Rijopleiding In Stappen, dit houdt in dat er in stappen op de beste manier mogelijk rijles wordt gegeven. Tijdens de RIS opleiding wordt je klaargestoomd om uiteindelijk zelfstandig de weg op te kunnen, dit is natuurlijk ook het doel van een rijbewijs. Wanneer je de RIS opleiding wordt je het best voorbereid op alle examens die komen gaan en krijg je het rijden ook echt onder de knie, het is namelijk ook heel belangrijk dat je vertrouwen hebt tijdens het rijden. 

De voordelen van RIS 

Zoals hierboven staat beschreven brengt RIS grote voordelen met zich mee, hieronder staan nog wat voordelen beschreven:

  • Een stap voor stap aanpak

  • Rijlessen van hoge kwaliteit

  • Een beter inzicht bij deelname aan het verkeer

  • Je kunt echt zien dat je progressie boekt

  • Grote slagingskans

  • Duurt even lang als een normale rijopleiding

  • Je leert hoe je zelf een route moet bepalen

Alles wat hierboven staat zorgt ervoor dat je uiteindelijk makkelijk en met veel vertrouwen achter het stuur stapt, je vrijheid wordt hierdoor dus nog groter.