Reis Aanbod
Image default
Bedrijven

Schakel dit autobedrijf uit Zwanenburg in en voorkom problemen aan uw auto

Als autobezitter wilt u natuurlijk zo min mogelijk kosten kwijt zijn aan reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. Nieuwe auto-onderdelen kunnen u al snel een hoop geld kosten. Veel mensen denken ten onrechte dat een apk-keuring voldoende is om hun auto in topconditie te houden en veilig de weg op te gaan. Het is echter zeer verstandig om uw auto geregeld op andere essentiële zaken te laten controleren. Voor zo’n controle kunt u uw auto langsbrengen voor een onderhoudsbeurt bij een deskundig autobedrijf, zoals DJ Auto’s en Scooters in Zwanenburg. Zo worden problemen aan uw auto namelijk snel ontdekt, waardoor u uiteindelijk veel geld bespaart.

Breng uw auto naar de garage voor essentiële checks, naast de verplichte apk-keuring

Naast de verplichte algemene periodieke keuring, oftewel de apk-keuring, is het belangrijk om uw auto regelmatig te laten controleren op goede werking van andere onderdelen. Bij een apk-keuring wordt onder andere gecontroleerd of de airbag en gordels, het antiblokkeersysteem, de remmen en de stuurbekrachtiging naar behoren werken. Bovendien wordt de bandenspanning van de auto getest. Is uw auto onlangs gekeurd? Dan kunt er ten onrechte van uitgaan dat uw auto volledig in orde is. Waar niet op gelet worden tijdens zo’n keuring is of de bougies of filters vervangen moeten worden en bijvoorbeeld het vloeistofpeil. Bovendien wordt slijtage tijdens een extra onderhoudsbeurt snel opgemerkt. Door uw auto langs te brengen bij de werkplaats van dit autobedrijf in Zwanenburg, voorkomt u dure reparaties achteraf.

Maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt na elke 30.000 kilometer

Om uw auto zo optimaal mogelijk te onderhouden, is het raadzaam om deze na elke 30.000 kilometer langs te brengen bij een professioneel autobedrijf, zoals DJ Auto’s en Scooters in Zwanenburg. De vakkundige medewerkers zullen uw auto dan keuren aan de hand van de fabrieksvoorschriften. Hierin heeft de fabrikant van uw auto precies beschreven wat voor soort onderhoud benodigd is. U maakt eenvoudig een afspraak voor een onderhoudsbeurt via telefoon of e-mail.