Reis Aanbod
Image default
Groothandel

Hier vind je de beste horeca espresso koffiemachine in de regio Eindhoven

Ben je op zoek naar een horeca espresso koffiemachine in de buurt van Eindhoven? Je hoeft niet langer te zoeken! Bij EKS vind je de beste horeca espresso koffiemachine in de regio Eindhoven. Het bedrijf dat zich heeft gevestigd in Dongen biedt koffiemachines in een groot deel van Brabant, van Eindhoven tot Den Bosch. Niet alleen voor koffiemachines kun je hier terecht, maar ook voor koffie van het eigen merk van het bedrijf en een Basis Barista Training.

De diensten

Zoals reeds genoemd, biedt EKS de beste horeca espresso koffiemachines in de regio Eindhoven. Je hebt de keus uit talloze apparaten, die stuk voor stuk van de beste kwaliteit zijn. Bovendien levert EKS koffie van zijn eigen merk Dicarlo koffie. Hierbij kun je zelf kiezen welke koffiebonen je gebruikt, zodat je een koffie maakt die helemaal aansluit op jouw wensen. En wil je een echte barista worden? In dat geval kun je de Basis Barista Training volgen, die wordt aangeboden in Dongen.

Onderhoudsservice

Je horeca espresso koffiemachine in de buurt van Eindhoven is dan wel van hoge kwaliteit, maar er bestaat altijd een kans op storingen. Maar geen paniek. EKS biedt daar de perfecte oplossing voor. Het bedrijf zal zo snel mogelijk contact opnemen om je op afstand hulp te bieden. Als het probleem dan nog niet is verholpen, zal er zo snel mogelijk iemand naar je worden toegestuurd. Eventueel kun je tijdelijk gebruikmaken van een vervangende machine.

Het bedrijf

EKS is in 1992 opgericht. Het bedrijf heeft dus al bijna 30 jaar ervaring in het aanbieden van koffieapparaten en koffie. Voor advies kun je dus zeker bij EKS terecht. Het voordeel is dat je altijd onafhankelijk advies krijgt. De medewerkers zijn ook altijd eerlijk en transparant over de kosten. Jij als klant staat op de eerste plaats. Er wordt daarom ook zo veel mogelijk rekening gehouden met jouw wensen.

https://www.ekskoffie.nl/