Reis Aanbod
Image default
Groothandel

Al de bouwmaterialen die u nodig heeft op één handige plek

Als doe-het-zelver weet u waarschijnlijk maar al te goed hoe lastig het soms kan zijn om al uw bouwmaterialen bij een winkel te kopen. Dat betekent vaak dat u een bezoek moet brengen aan meerdere winkels of met een alternatief genoeg neemt. Het aanbod bouwmaterialen bij Van Noort BV uit Zuidland, vlakbij Rotterdam, is bijzonder indrukwekkend en compleet. Het is samengesteld met de doe-het-zelver in het achterhoofd en bevat alles wat u nodig heeft voor uw klusjes in huis en tuin. En wilt u zien hoe de tegels en bouwmaterialen in de praktijk kunnen worden toegepast? Dan zijn er twee grote showrooms om te bezoeken.

Alles voor de doe-het-zelver

Voordat u richting Rotterdam rijdt, kunt u het assortiment ook online bewonderen. Wanneer u de winkel en de showrooms bezoekt, ziet u in het echt wat uw mogelijkheden zijn. En dan staan de deskundige medewerkers van deze winkel u ook graag bij als u het moeilijk vindt om te kiezen. In de bouwmarkt vindt u materialen voor allerlei projecten. Er zijn grove bouwmaterialen en kant-en-klare producten, zoals deuren en kozijnen. U vindt er gevelbekleding, hout, elektra, ijzerwaren en uiteraard ook een groot aanbod gereedschap. De kwaliteit van de producten is hoog en de prijs is scherp. Vergeet niet het grote aanbod tegels door te lopen. Deze vindt u in de grote tegelkasten in de badkamer- en keuken showroom. Met meer dan 1000 wandtegels en meer dan 200 vloertegels om uit te kiezen vindt u ongetwijfeld wat u nodig heeft.

Inspiratie opdoen in de showrooms

De showrooms van Van Noort BV zijn specifiek ingericht om u te helpen inspiratie op te doen. Daar ziet u een groot aantal badkamer- en keukenopstellingen als u een keuze moet maken tussen alle tegels die worden aangeboden. Ook ziet u er kasten, gevelbekleding en deuren en kozijnen zoals het er uiteindelijk bij u ook uit komt te zien.