Reis Aanbod
Image default
Groothandel

Bij deze specialist kun je eenvoudig en snel een schuimblusser kopen voor op kantoor

Mocht er onverwacht een brand ontstaan op de bedrijfsvloer, dan wil je als bedrijf zelf in staat zijn de schade zo goed mogelijk te beperken, in plaats van apathisch af te wachten tot de brandweer verschijnt. Het is niet de bedoeling om onnodige risico’s te nemen, maar door een schuimblusser te kopen, kun je zelf de eerste verdedigingslinie vormen tegen woekerende branden. Behalve met schuimblussers kun je jouw bedrijf ook wapenen met brandslanghaspels en rookmelders. Op die manier ben je optimaal voorbereid op branden en loop je het minste risico. Brand is nooit fraai, maar met een goede voorbereiding kun je de schade toch flink beperken.

Een schuimblusser kopen

Bestel je je schuimblusser online, dan zal deze bij je bedrijf worden bezorgd. Behalve een schuimblusser, is het ook aan te raden andere blusmiddelen te bestellen. Je kunt je blusser of branddetectiemiddel zelf bevestigen, maar dit kun je ook door een professional laten doen. Een deskundige weet precies hoe de schuimblusser moet worden aangebracht, maar ook wat de locatie binnen je bedrijf is waarmee je optimaal profijt behaalt met je schuimblusser. De schuimblusser kopen is stap één, maar met het goed bevestigen van je blusser behaal je ook profijt.

Wees goed voorbereid op branden

Een schuimblusser kopen betekent jezelf goed voorbereiden op uiteenlopende soorten branden. De schuimblusser creëert een deken van schuim over brandend materiaal, waardoor het materiaal verstikt en de brand zich niet kan voeden aan zuurstof. Als de brandende stof geen toegang tot zuurstof meer heeft, zal de brand doven. Schuimblussers zorgen bovendien voor verkoeling. Een schuimblusser kopen is echter geen oplossing voor branden die ontstaan zijn uit brandend vet of olie. Je brandblusser wordt met een muurbeugel bevestigd aan de muur van je bedrijf. Je kunt de locatie van de blusser zelf uitkiezen, of dit door Veiligheid Centraal laten doen.

https://www.veiligheidcentraal.nl/