Reis Aanbod
Image default
Particuliere dienstverlening

Uw klassieker verkopen: zo zorgt u voor een goede nieuwe bestemming

Misschien denkt u dat het verkopen van oldtimers niet gemakkelijk is. Deze auto’s hebben veel investering en zorg nodig en daar zijn maar een handje vol liefhebbers in geïnteresseerd. Toch wilt u uw klassieker verkopen en er zorg voor dragen dat deze goed terechtkomt. Bij mijnoldtimerverkopen.nl kunt u oldtimers verkopen voor de best mogelijke prijs. Zij helpen u binnen 24 uur van uw voertuig af en nemen deze voor u mee. Vervolgens komt uw klassieker in een van de grootste oldtimershowrooms van Nederland te staan. Al meer dan 3000 autoliefhebbers gingen u voor, en dat is niet voor niets.

Een simpele werkwijze

De manier waarop u uw klassieker kunt verkopen aan deze specialist is bijzonder simpel. U neemt contact met ze op en maakt een afspraak voor de taxatie. Ze komen vervolgens naar uw oldtimer kijken op een locatie die u zelf aangeeft en kunnen binnen 25 minuten een aantrekkelijk bod doen. U bepaalt vervolgens of u dat bod accepteert of niet. Doet u dat wel, dan worden de administratie en betaling direct afgehandeld en krijgt u ook al de RDW-vrijwaring mee. Op deze manier kunt u oldtimers binnen 24 uur verkopen en dat voor een bod dat nergens anders beter zal zijn.

Geef uw klassieker een goede nieuwe bestemming

Omdat mijnoldtimerverkopen.nl net zo gek is op oldtimers als u, hoeft u zich niet schuldig te voelen als u de klassieker wilt verkopen. Zij nemen uw auto zonder extra kosten direct mee en zorgen ervoor dat deze een mooie plek krijgt in de showroom. Door uw klassieker op deze manier te verkopen, weet u dat deze terechtkomt bij iemand met een passie voor oude auto’s. Met een eerlijk bod voor meer dan 95% van de oldtimers die op deze manier getaxeerd worden, is dit een kans die u niet mag laten schieten. Onderneem dus vandaag nog actie!