Reis Aanbod
Image default
Particuliere dienstverlening

Een kwalitatieve elektricien nabij Utrecht voor alle werkzaamheden aan uw elektra

Bent u een particulier of een bedrijfseigenaar die een kwalitatieve elektricien nodig heeft in de omgeving van Utrecht en Veenendaal? Dan is Houtman Elektrotechniek een uitstekende keuze. Deze specialist is Sterkin erkend, van alle markten thuis en levert kwalitatief uitstekend werk voor een betaalbare prijs. Werkzaamheden aan uw elektra neemt u uiteraard serieus en u wilt zeker weten dat u een veilige installatie opgeleverd krijgt. Een erkende elektricien geeft u gemoedsrust en de zekerheid dat de klus correct wordt uitgevoerd. Bij deze specialisten uit Veenendaal hoeft u zich over veiligheid geen zorgen meer te maken.

Wat is een erkende elektricien?

Als u een elektricien uitzoekt en u kijkt bij de bedrijven in de omgeving van Utrecht, dan komt u erkende- en niet-erkende specialisten tegen. Een erkende specialist heeft een keurmerk ontvangen van een vakvereniging en moet daarvoor aan belangrijke eisen voldoen. In het geval van elektriciens is dat het Sterkin keurmerk. Om die te halen wordt de specialist uitgebreid getest, moet deze aandacht besteden aan training en bijscholing en kan deze daar ook later nog op worden gecontroleerd. Een heel belangrijk laatste punt met betrekking tot Sterkin is dat de elektricien uit de omgeving van Utrecht de verzegeling van uw hoofdzekering mag verbreken en weer mag aanbrengen. Dat mogen lang niet alle specialisten die niet erkend zijn.

Maak gebruik van hun verschillende diensten

Als u in Utrecht woont, dan is een Houtman Elektrotechniek een elektricien die graag naar u toe komt. Zij hebben zich gespecialiseerd in het verhelpen van storingen, in onderhoud en in het leveren van een uitstekende service naar al haar klanten. U kunt er kwaliteit en vakmanschap verwachten, of u nu een nieuwe keuken laat aanleggen of alleen een stopcontact bij wilt plaatsen. Daarbij hebben ze de Sterkin erkenning, dus er zijn maar weinig klussen die ze niet kunnen oplossen. Kies voor deze specialist en u weet zeker dat uw elektronica in goede handen is.

https://www.houtmanelektrotechniek.nl/