Reis Aanbod
Image default
Particuliere dienstverlening

Uitgeverij in eigen beheer is gemakkelijker met deze uitgever

Heb jij een boek geschreven of wil je deze gaan schrijven, dan moet je gaan nadenken over het uitgeven ervan. Uitgeverij in eigen beheer is een goede optie, maar de distributie en het aansluiten bij het CB is vaak lastig en kostbaar. Je kunt het ook volledig uitbesteden aan een uitgeverij en dat is gemakkelijker, maar ook daar betaal je flink voor. Vooral als dit je eerste boek is, kun je je dat misschien niet veroorloven. Via BigBusinessPublishers uit Noord-Holland en Utrecht bewandel je de gulden middenweg. Je kiest bij hen voor uitgeverij in eigen beheer terwijl zij voor jou de distributie op zich nemen. Zo heb je wel de baten, maar niet de lasten.

Wat kan deze specialist voor je doen?

BigBusinessPublishers uit Noord-Holland en Utrecht specialiseert zich in het uitgeven van non-fictie boeken. Ze richten zich vooral op onderwerpen zoals onderwijs, management, welzijn en zorg. Zij kunnen de uitgeverij volledig van je overnemen, of je kunt via hen kiezen voor uitgeverij in eigen beheer. Zij zorgen er dan voor dat de distributie van je boek geregeld wordt terwijl je zelf nog werkt aan de promotie, de opmaak, enzovoorts. Je bepaalt zelf welke werkzaamheden je wel en niet uit handen geeft. Je behoudt de controle, maar profiteert wel van de kennis en ervaring van experts.

Andere diensten om uit te besteden

De mate van hulp die deze uitgeverij aanbiedt, bepaal je zelf. Je kunt ze vragen om minimale bijdrage, maar ze zijn er ook om je te steunen bij het schrijven van een goede flaptekst. Ook kunnen ze je boek toevoegen aan hun mailinglijst aan boekhandels voor extra zichtbaarheid. Er is een lijst met extra diensten waarvan je gebruik kunt maken. Zo stel je zelf een op maat gemaakte samenwerking op en doe je de uitgeverij in eigen beheer met de steun van experts aan je zijde.

https://www.bbpublishers.nl/