Reis Aanbod
Image default
Vakantie

Een leuk weekendje weg naar de Ardennen

Ga je een gezellig weekendje weg naar de Ardennen? Dan wil je natuurlijk ook vertoeven in een gezellige woning waar je lekker de haard kunt aansteken in de winter en in de zomer een plons kunt nemen in het gezamenlijke vakantiepark zwembad of in een privé zwembad, optioneel. Je kunt gaan voor een weekend waar je volledig in de actie staat. Dat betekent mountainbiken, hiken en mooie andere wandelingen maken door de bossen. Je kunt daar roeien, raften, kanoën, bomen klimmen en andere spellen doen. Het is een omgeving waar van alles mogelijk is en dat maakt het weekendje weg naar de Ardennen nou ook zo leuk. Je kunt het namelijk helemaal zelf inrichten naar eigen wens en idee, zodat iedereen het naar zijn zin heeft. 

Spa of fietsen

Ga je bijvoorbeeld een weekendje weg naar de Ardennen met het gezin, dan kan bijvoorbeeld de ene persoon naar de spa gaan en de andere persoon gaat misschien liever een stuk fietsen. Voor ieder is er wat wils als je kiest voor een weekendje weg naar de Ardennen. De huizen kan je allemaal vinden op deze website er zijn diverse huizen te huur. Denk aan een woning waar je van alle gemakken voorzien bent en wat lijkt op een mini hotel, tot aan een standaard woning, waar je een bed en een keuken hebt, omdat je toch niet veel in de woning aanwezig bent. Waar je ook behoefte aan hebt, je vindt het hier allemaal op de site. 

Voordeel

Wat het voordeel is aan al deze huizen die je kunt boeken voor een weekendje weg naar de Ardennen, is dat ze allemaal een privé gebied hebben en je niet echt in het zicht van de anderen woningen staat. Daarnaast kan je wel gebruik maken van alle gezamenlijke faciliteiten. Zo sla je twee vliegen in een klap en kan je weekend maar snel gaan beginnen!