Reis Aanbod
Image default
Bedrijven

Must haves voor de zomervakantie!

De zomervakantie is begonnen en de vakantie is geboekt! Op naar die zonnige bestemming of die prachtige camping. Het enige wat je nu nog staat te wachten is het verzamelen van je spulletjes en het inpakken van je koffer. Wat mag je nu echt niet vergeten als je op vakantie gaat? In deze blog vindt je een aantal items die je zeker niet mag thuis laten.

De perfecte lijst met items kunnen we hier niet toevoegen. Er zijn namelijk grote verschillen afhankelijk van je bestemming, het soort vakantie dat je gaat hebben en met wie je op reis gaat. Als je met kinderen reist is er namelijk een hele waslijst aan items waar je aan moet denken.

Essentiële items voor op vakantie

Er zijn items die we dagelijks gebruiken en dus echt niet mogen vergeten als we op vakantie zijn, dan spreken we over de volgende items:

–          Tandenborstel

–          Medicijnen

–          Haar borstel

–          Kleding

–          Ondergoed

–          EHBO tas

–          Goede wandel schoenen

–          Sandalen/slippers

–          Cosmetica

–          Telefoonlader

–          Camera

–          Tampons (Dit is niet in ieder land verkrijgbaar, handig als je het toch bij je hebt)

 

Deze items kun je beter van thuis uit meenemen

Er zijn ook items die je beter van thuis uit mee kunt nemen, omdat deze vaak erg duur zijn op vakantie:

– Zonnebrand crème

– Aftersun

– Opblaasbaar matras een opblaasbaar matras kun je zien als een opblaasbaar matras om op te slapen, maar ook een opblaasbaar matras voor in het water.

Het is geen ramp als je iets vergeet

Mensen hebben vaak enorm veel stress als het gaat om het inpakken voor de vakantie. Stel je toch eens voor je vergeet je shampoo?! Deze stress is natuurlijk helemaal niet nodig want in het land van bestemming hebben mensen ook de behoefte om hun haren te wassen en is shampoo gewoon verkrijgbaar in de winkel! Vaak zelfs nog goedkoper.

Zolang je alle essentiële items bij je hebt, zoals medicatie en je kleding, dan zul je het vast overleven op vakantie, ook al ben je iets vergeten. Nu kun je met een gerust gevoel op vakantie, toch?