Reis Aanbod
Image default
Zakelijke dienstverlening

De beste houten scheidingswand: die vindt u hier

Een scheidingswand heeft verschillende toepassingen. Zo kan een houten scheidingswand uw ruimte een fraai contrast geven en zorgen voor een aangenaam warme uitstraling. Een volgend voordeel van een houten wand is dat deze het binnenklimaat helpt te verbeteren. Dit houdt in dat de temperatuur makkelijker op peil is te brengen en te houden. Een houten scheidingswand heeft dus een isolerend effect. Een dergelijk paneel helpt natuurlijk ook tegen pottenkijkers en tegen factoren als ruis. Mocht u rust zoeken omdat u zich wilt kunnen concentreren, dan is een scheidingswand van hout de ideale oplossing. Hiervoor gaat u naar BREEDVELD, een specialist op dit gebied.

Over het bedrijf

BREEDVELD is een Rotterdams bedrijf gespecialiseerd in mobiele wandsystemen dat in 1906 werd opgericht en inmiddels dus al ruim 100 jaar meedraait. Dat betekent ook dat u, als klant, kunt vertrouwen op ruim 100 jaar aan ervaring. Het bedrijf eerbiedigt de traditie en zijn ‘roots’. Het weet wat zijn oorsprong is en wat de kernwaarden zijn, maar tegelijkertijd heeft het bedrijf nooit nagelaten te investeren in nieuwe markten en technieken. Ook in het team – de fundering van ieder bedrijf – is steeds geïnvesteerd. Het resultaat? Een gezond bedrijf dat tot op de dag van vandaag actief is en beschikt over ongeëvenaarde expertise en ervaring. Het is een bedrijf dat steeds opnieuw weet te inspireren en over een sterk, flexibel team beschikt. Enthousiasme vormt de leidraad die iedereen binnen het bedrijf verbindt.

Ga met de specialisten in zee voor uw scheidingswand

Een houten scheidingswand heeft talloze voordelen. Een dergelijke wand helpt onder meer het klimaat binnen te verbeteren. Dat houdt in dat de houten scheidingswand ervoor zorgt dat de warmte beter geleid kan worden. Hierdoor zal een ruimte meer geleidelijk opwarmen of juist afkoelen. De temperatuurverschillen tussen de scheidingswand en de omgeving zijn minimaal. Natuurlijk is ook het flexibel indelen van een ruimte met behulp van een dergelijke wand een pluspunt. Heeft u interesse in een houten scheidingswand of een ander mobiel wandsysteem voor uw pand? Maak deze interesse dan kenbaar aan de specialisten van BREEDVELD middels de contactgegevens op de website. De specialist is u graag van dienst!

https://www.breedveld.com/