Reis Aanbod
Image default
Vakantie

Weekendje weg met kids

Een weekendje weg met de kids is voor iedereen leuk. De kinderen ontdekken nieuwe dingen, maken vriendjes en beleven avonturen, terwijl jullie lekker kunnen ontspannen. Laat het werk even voor wat het is, trek de voordeur achter je dicht en ga er met zijn allen lekker op uit.

Glamping maakt iedereen blij

Voor een weekendje weg met de kids is glamping een voor de hand liggende keuze. Kinderen zijn dol op kamperen. Lekker de hele dag buiten spelen en ravotten. Maar kamperen is voor de ouders vaak pittig. Het opzetten en afbreken van de tent, het slapen op een luchtbed… daar kom je niet echt van tot rust. Bij glamping verblijf je in een kant-en-klare kampeeraccommodatie. Deze doet qua gemak en comfort niet onder voor een vakantiehuisje of hotel. Dus terwijl de kinderen het gevoel hebben op de camping te zijn, voelt glamping voor jullie als een heerlijke luxe vakantie-accommodatie.

Makkelijk

Voor een weekendje weg heb je waarschijnlijk al genoeg om mee te nemen. Spelletjes, speelgoed, schone kleren en nog veel meer. Gelukkig hoef je bij glamping niet ook nog je hele kampeergerei mee te zeulen.

Ook makkelijk is dat we op www.glampings.com al een selectie voor je hebben gemaakt. Elke accommodatie die bij ons vermeldt staat voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Dat betekent niet alleen dat alles schoon en goed onderhouden moet zijn, maar ook dat de camping of het vakantiepark excellente faciliteiten moet bieden. Verder hebben we elke accommodatie beoordeeld op kindvriendelijkheid. Dus om een kindvriendelijke accommodatie te vinden voor je weekendje weg met de kids hoef je eigenlijk maar één pagina te bekijken.

Snel en veilig boeken

Het moeilijkste van het plannen van een weekendje weg met de kids is het kiezen van de bestemming. Maar als jullie het daar eenmaal over eens zijn, is het boeken zó gedaan. Met een paar kliks heb je de beschikbaarheid gecheckt, de reservering geplaatst én je verblijf geboekt. Daarmee is alles geregeld voor een fijn weekendje weg met het hele gezin.