Reis Aanbod
Image default
Gezondheid

Onderweg? Vergeet je bodybar niet!

Bodybar, dat woord zou een aantal jaren geleden iedereen nog vreemd in de oren hebben geklonken. Maar de body bar is inmiddels een echte duurzame en milieuvriendelijke trend geworden. Geheel terecht overigens. Voor diegenen die nog niet zo met het fenomeen bodybar bekend zijn, lees even het onderstaande artikel en vergeet niet om zo’n heerlijke bodybar te bestellen.

Plasticvrij

De letterlijke vertaling van bodybar is een stuk voor je lichaam. Behalve dat een bodybar voor verschillende huidtypes en in verschillende geuren en met verschillende verzorgende eigenschappen verkrijgbaar is, is een bodybar 100% plasticvrij. Dat is goed nieuws. Beter voor je lichaam en beter voor het milieu.

Minder plastic afval

Een bodybar heeft nog een ander groot voordeel. Behalve dat dit product zelf plasticvrij is, zit er ook geen plastic verpakking omheen (naar schatting gemiddeld 105 gram). Dat scheelt een hoop afval. Daarmee is een bodybar een zeer milieuvriendelijk product.

Extra lang genieten

Een bodybar gaat in verhouding veel langer mee. Net zo lang als drie á vier flessen gewone douchegel. Dat is dus beter voor je portemonnee.

De ideale reisgenoot

Ga je op (vlieg-)vakantie? Een bodybar neemt in je toilettas veel minder plaats in beslag dan die grote fles douchegel. Maar er is nog een groot voordeel aan een bodybar op reis. Je hoeft je niet meer druk te maken over de hoeveelheid vloeistof die je aan boord mee mag nemen. Een plastic fles met inhoud kan daarnaast onvoorzien opengaan of gaan lekken en een aardige rommel in je toilettas of koffer veroorzaken.
Een bodybar daarentegen lekt nooit. Als je ook je shampoo en je conditioner voor een bar verwisselt, houd je helemaal zeeën van ruimte over.

Welke bodybar kies jij?

De keuze aan bodybars is inmiddels enorm te noemen. Neem eens een kijkje bij shampoobars.nl. Hier vind je (h-)eerlijke, zelfgemaakte bodybars met natuurlijke ingrediënten en volledig vegan. Ga jij voor een verfrissende, verzorgende of rustgevende bodybar? Of valt je keuze op zacht en zoet, hydraterend of romig? Ook voor baby’s en kinderen zijn speciale bodybars verkrijgbaar. Sluit je nu nog aan bij de 100.000 huishoudens die al plasticvrij douchen.