Reis Aanbod
Image default
Aanbiedingen

Rondvaarten in Rotterdam en de Tweede Maasvlakte

 

 

Wat is er te zien?

 

De Rotterdamse haven is een van de drukste havens ter wereld. Hier komt dagelijks een enorme hoeveelheid goederen aan. Niet alleen voor de haven zelf maar ook voor de hele stad. Daarom is het de moeite waard om een rondvaart te maken langs de haven. Ook de Tweede Maasvlakte is een mooie plek om te ontdekken tijdens een rondvaart. Er is veel te zien, van industriële bedrijven tot natuurgebieden.

 

Verschillende rondvaarten

 

Er zijn verschillende opties voor een rondvaart in Rotterdam en de Tweede Maasvlakte. U kunt kiezen voor een standaard rondvaart, of een speciale themarondvaart. Bij een standaard rondvaart krijgt u een algemeen beeld van de haven en de Tweede Maasvlakte. Bij een themarondvaart komt u meer te weten over bijvoorbeeld de geschiedenis van de haven, de verschillende bedrijven aan de kade of de fauna en flora van de omgeving.

 

Hoe kunt u een rondvaart boeken?

 

Er zijn verschillende manieren om een rondvaart te boeken. U kunt bijvoorbeeld een rondvaart boeken via een toeristenbureau of reisbureau. Ook kunt u een rondvaart boeken bij een van de vele rondvaartbedrijven in Rotterdam en de Tweede Maasvlakte. Zij bieden vaak verschillende rondvaarten aan, variërend van een korte tour tot een hele dag.

 

Kortom

 

Een rondvaart in Rotterdam en de Tweede Maasvlakte is een leuke manier om de stad en de haven te ontdekken. Er zijn verschillende opties voor een rondvaart, van standaard tot themarondvaarten. U kunt een rondvaart boeken bij een toeristenbureau of reisbureau, of bij een van de vele rondvaartbedrijven in de omgeving.