Reis Aanbod
Image default
Dienstverlening

Maak van jouw iPhone een portemonnee met deze hoesjes

Wanneer je de deur uit gaat, neem je meestal ten minste je telefoon en portemonnee mee. Voor mannen betekent dat meestal volle broekzakken en voor vrouwen dat ze een tas mee moeten nemen. Daar heb je niet altijd zin in en dan zijn iPhone-hoesjes de ideale oplossing omdat ze portemonneevakjes hebben. Deze hoesjes beschermen niet alleen je telefoon, maar bieden ook ruimte voor je belangrijkste pasjes zodat je zonder tas of volle zakken de deur uit kunt. Een goede plek om portemonneehoesjes voor je iPhone te vinden, is iPhone-Cases.nl. Deze webshop heeft een ruim assortiment en je vindt er verschillende soorten portemonneehoesjes.

Verschillende soorten portemonneehoesjes voor jouw iPhone

Er zijn verschillende soorten iPhone-hoesjes die tevens als portemonnee kunnen dienen. Een bekende variant is een hoesje dat over de achterkant van je telefoon zit en waar je een aantal insteekvakjes hebt voor pasjes. Zo heb je ruimte voor je bankpas, identiteitsbewijs en eventueel voor een ov-kaart of andere pas. Er zijn ook portemonnee iPhone-hoesjes beschikbaar die zowel de voor- als achterkant van je telefoon beschermen. Ze hebben een flapje voor over het scherm van je telefoon en daarin heb je ruimte voor pasjes en eventueel ook voor contant geld. Een derde optie is een telefoonhoesje waarin je onzichtbaar pasjes kunt opbergen.

Ontdek de verschillende materialen

Je nieuwe telefoonhoesje moet niet alleen praktisch zijn, maar er ook een beetje leuk uitzien. Gelukkig vind je bij iPhone-Cases.nl genoeg leuke ontwerpen, materialen en kleuren om uit te kiezen. Zo zijn er lederen hoesjes in natuurlijke bruintinten beschikbaar om je pasjes in op te bergen, maar kun je ook kiezen voor een felroze exemplaar van silicone. Een opvallende variant voor mensen die van een print houden, is het hoesje met een daarop het patroon van een vlinder. Ook kies je voor iPhone-hoesjes met bloemenmotieven, in een felle kleur of met diverse katten en honden erop.