Reis Aanbod
Image default
Dienstverlening

Leuke uitgaansgelegenheden in Maastricht

Ben je op zoek naar de leukste uitgaansgelegenheden in Maastricht? Wil je ervaren hoe het bruisende nachtleven is in Zuid-Limburg? Maastricht heeft veel leuke wijken en is een erg populaire stad om in uit te gaan. Je vindt er veel toeristen maar het is ook een grote studentenstad. Dit zorgt voor een sfeervolle omgeving waar veel te beleven valt. Er zijn verschillende manieren om het centrum van Maastricht te bereiken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het openbaar vervoer, maar tijdens de vroege uurtjes kan het handig zijn om gebruik te maken van een VTM taxi Maastricht. Dan weet je zeker dat je na een leuke avond weer veilig thuis komt.

Bezoek de wijk Wyck voor de lekkerste cocktails

Een bekend stadsdeel in Maastricht is Wyck. Hier vind je veel leuke en hippe tentjes waar zowel studenten als toeristen te vinden zijn. Het is een bruisend deel van de stad en biedt voor ieder wat wils. Wil je in het weekend lekker bourgondisch uit eten met je familie in een mooi restaurant? Of ben je op zoek naar een gezellige kroeg om met vrienden de avond door te brengen? Misschien wil je wel de lekkerste cocktails proeven met je vriendin? In Wyck is het allemaal mogelijk. De sfeer in dit stadsdeel is levendig en gezellig. Wyck ligt vlak naast de Maas en is gemakkelijk te vinden vanaf het station. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een taxi te nemen of te parkeren in het centrum met de auto.

Dansen in de Platielstraat

Heb je zin in een leuke avond en wil je graag dansen tot in de vroege uurtjes? Dan is de Platielstraat de plek waar je moet zijn. In deze straat vind je een grote hoeveelheid aan clubs. Dit is ideaal voor een leuke avond met vrienden. De Platielstraat is gelegen naast het Vrijthof. Vanaf het station Maastricht moet je eerst door het stadsdeel Wyck en vervolgens de Maas oversteken. Het kan daarom handig zijn om gebruik te maken van een taxi. Zeker na het stappen is dit handig zodat je niet meer terug naar het station hoeft te lopen.