Reis Aanbod
Image default
Dienstverlening

Kewodak renoveert uw platte dak met garantie

Is het platte dak van uw woning inmiddels flink verouderd en wel toe aan een opknapbeurt? Bent u onlangs verhuisd en is het dak van uw nieuwe woning altijd slecht onderhouden door de vorige bewoners? Is het dak aan het rotten of verzakken? In al deze gevallen is het tijd voor een dakrenovatie plat dak.

U kunt het renoveren van uw platte dak met een gerust hart uit handen geven aan dakdekkersbedrijf Kewodak B.V. Deze specialisten uit Alphen aan den Rijn zijn al bijna 40 jaar de aangewezen partij voor deze klus. Uw dak wordt op vertrouwde basis geïnspecteerd door de toppers van Kewodak. Vervolgens wordt er aan u een duidelijk advies gegeven over de benodigde werkzaamheden.

Een renovatie aan een plat dak houdt niet alleen maar in dat de buitenkant van het dak vervangen wordt. Het gaat verder dan dat, er dienen namelijk nog veel meer zaken gecontroleerd en eventueel vervangen te worden. De afwatering, de constructie van het dak en de wel of niet aanwezige isolatie wordt ook stuk voor stuk gecheckt. Want u en de specialisten van Kewodak willen natuurlijk niets liever dan dat u er weer zeker van kan zijn dat u een gezond dak boven uw hoofd heeft.

Geen kleine lettertjes

Dakdekkersbedrijf Kewodak werkt altijd met contracten die overzichtelijk zijn en geen kleine lettertjes bevatten. Wat u samen met Kewodak bent overeengekomen wordt exact geleverd. Tevens ontvangt u garantie op de dakbedekking. U heeft voor een lange periode zekerheid over de watervastheid van het dak en kunt profiteren van periodieke dakinspectie en klein onderhoud aan uw dak.

Zeker van een veilige overeenkomst

Kewodak is uw dakdekker in Amstelveen, Rotterdam, Mijdrecht, Leiden, Voorburg en vele andere plaatsen. Het bedrijf is actief in een ruim gebied in Nederland. De Randstad, Zuid-Holland, Noord-Holland, ’t Groene Hart en Utrecht behoren allemaal tot de werkgebieden van Kewodak. En ook buiten deze gebieden komen ze gewoon naar u toe.

Het vernieuwen, renoveren, inspecteren, repareren en onderhouden van een dak gebeurt altijd volgens alle veiligheidsmarges. Het VCA**-certificaat en het KOMO-procescertificaat prijkt aan de muur van het bedrijf. Alle werkzaamheden die worden uitgevoerd door Kewodak zijn verzekerd bij het Dakmerk Waarborgfonds. Wanneer u in zee gaat met Kewodak bent u zeker van een veilige overeenkomst en samenwerking met ware experts.

https://www.kewodak.nl/