Reis Aanbod
Image default
Dienstverlening

Hoe het werkt om een bestelbus te huren?

Het is niet moeilijk, maar juist erg makkelijk en handig, het huren van een bestelwagen. U kunt deze wagens voor allerlei doeleinden gebruiken en de kosten vallen ook erg mee. Dus zit er een verhuizing aan te komen of gaat u met veel mensen een weekendje weg, denk er dan ook eens aan om een bestelwagen of een personenbusje te huren, waarbij u kilometervrij mag en kan rijden.

Waar u vooraf rekening mee moet houden

Een bestelbus huren is dus erg handig, maar er zijn ook een aantal zaken waar u vooraf rekening mee dient te houden. Zo is het goed om te weten dat men van alle leeftijden een bestelbus of personenbusje kan huren en kilometervrij kan rijden. U heeft alleen een geldig rijbewijs B nodig. Ook moet u rekening houden met de prijs, deze ligt voor iedere bus anders en komt met de borg die 250 euro bedraagt.

Waar u tijdens het rijden rekening mee moet houden

Het huren van een bestelbus verloopt vrijwel altijd erg soepel, maar mocht er toch iets misgaan en rijdt u bijvoorbeeld schade? Dan krijgt u wel te maken met het eigen risico van 1500 euro. U kunt dit verminderen, maar dan betaalt u vooraf een extra bedrag. Maar mocht u een bestelwagen of personenbusje huren en er kilometervrij mee rijden, dan zorgt dit laatste gegeven ervoor dat u juist weer kosten bespaard en u maar één vast dagbedrag betaald.

Huur een bestelwagen of personenbus

Als u de bestelwagen of personenbus terug komt brengen zorg er dan voor dat de auto er weer netjes uitziet en dat u Blue Rent a Car op de hoogte brengt over hoe alles is verlopen. Als u dat doet en uit de controle blijkt dat de wagen netjes terug is gebracht, dan gaat het huren van een bestelwagen de volgende keer nog veel makkelijker.