Reis Aanbod
Image default
Auto's en Motoren

Waar ga jij dit jaar met jouw caravan naar toe?

Ben je jouw vakantie voor komende zomer alweer aan het plannen? Wil je daarbij met jouw auto en caravan op pad gaan? Dan is het allereerst aan te raden om beide voertuigen even goed te laten controleren. Voldoet de auto bijvoorbeeld nog aan alle veiligheidseisen? Is er binnenkort onderhoud nodig voor jouw auto? Of is het mogelijk verstandig om jouw auto zo snel mogelijk te verkopen, bijvoorbeeld via ikwilvanmijnautoaf.be? Als je jouw auto vóór de vakantie even laat checken, kun je hier een duidelijk beeld van krijgen.

Maar, waar ga je vervolgens naar toe met jouw auto? Wij hebben enkele interessante bestemmingen voor je op een rijtje gezet.

Tip 1: de Belgische Ardennen

Wil je liever niet al te ver naar jouw vakantiebestemming toe te hoeven reizen? Dan is het aan te raden om naar de Belgische Ardennen toe te gaan. In deze omgeving waan je je echt in een andere wereld, terwijl je op relatief korte afstand vanaf je huis bent. Ideaal wat ons betreft!

Tip 2: Zuid-Frankrijk

Vind je het niet erg om een langer stuk te rijden? Dan is de zuidkust van Frankrijk ook prachtig te noemen. In deze regio geniet je van prachtige landschappen, van heerlijk weer én van mooie weggetjes. Zo kun je bijvoorbeeld de Route de Napoleon rijden met jouw auto; laat de caravan voor die dag maar even op de camping staan!

Tip 3: Denemarken

Gaat jouw voorkeur uit naar een unieke vakantie? Dan is het interessant om eens naar Denemarken te kijken. In dit Scandinavische land vind je uitgerekte landschappen, gezellige stadjes en een indrukwekkende flora en fauna. Bovendien is dit land niet al te toeristisch, waardoor jee volledig tot rust kunt komen.

Ga je naar Denemarken? Dan kun je ook nog besluiten om door te reizen naar bijvoorbeeld Zweden of Noorwegen.

Ga je met het vliegtuig? Geef je er de voorkeur aan om dit jaar met het vliegtuig op vakantie te gaan? Dat is ook zonde voor jouw caravan! Jouw caravan verkopen is in zo’n situatie ook interessant. Je kunt ongetwijfeld nog een mooi bedrag vangen voor jouw caravan!