Reis Aanbod
Image default
Zakelijke dienstverlening

Duurzaam en structureel effect door een Lean coach in omgeving Amsterdam

Heb je een eigen bedrijf of ben je projectleider en merk je dat het werk niet altijd optimaal uitgevoerd wordt? Dan is het tijd voor structurele en duurzame verandering. Alleen op die manier kun je namelijk lange termijn effecten creëren. Bij L6sigmacoach worden er cursussen volgens de Lean sigma six methode aangeboden. Een Lean coach uit omgeving Amsterdam zal jou dan helpen om werkprocessen te optimaliseren, het werk beter te organiseren en kosten te verminderen. Dit heeft uiteindelijk een positief effect op de hele onderneming.

Wat houdt deze methode in?

De Lean coach in omgeving Amsterdam zal trainingen en cursussen geven volgens de Lean sigma six methode. Dit is een methode waarbij je leert om effectief en efficiënt het werk te verdelen en uit te voeren. Er wordt bijvoorbeeld gekeken hoe processen geoptimaliseerd kunnen worden door duidelijke doelen te stellen. Tijdens de cursus krijg je de juiste instrumenten en training om deze methode ook in jouw organisatie toe te passen.

De effecten van de training

De training is zowel geschikt voor medewerkers als projectleiders. Wanneer je deze methode succesvol implementeert, zul je snel een positieve verandering merken. Werknemers zullen namelijk efficiënter werken waardoor processen sneller uitgevoerd worden. Hiermee worden proceskosten verlaagd en zul je een hogere winstmarge krijgen. Daarnaast leer je om de kennis en vaardigheden van werknemers zo optimaal mogelijk in te zetten. Hierdoor kunnen doelen sneller bereikt worden en wordt de klantwaarde verhoogd.

Cursussen voor ieder bedrijf

Deze Lean coach in omgeving Amsterdam biedt cursussen aan voor verschillende soorten bedrijven. Of je nu net begonnen bent of al jarenlang bezig bent, er is altijd een geschikte cursus te vinden. De cursussen zijn onderverdeeld in drie delen: de Yellow, Green en Black belt. Bij het eerste deel ga je aan de slag met de basisprincipes. Je kunt daarna ook de andere delen volgen. Hierbij wordt er nog dieper op de methode ingegaan. Bij interesse kunt je contact opnemen met L6sigmacoach.

https://l6sigmacoach.nl/