Reis Aanbod
Image default
Bedrijven

Geweldige vakantiebestemmingen!

Heerlijk is dat, de vrijheid die je voelt op vakantie. Lekker even niets hoeven te doen. Even weg van alles. Juist in deze tijd, waarin werk stress onoverkomelijk lijkt, is het zo belangrijk om te ontspannen. Dat kun je natuurlijk prima doen op één van deze vier geweldige vakantiebestemmingen? Hoor jij het al: jouw koffers trappelen voor de deur, zin in vakantie.

Lissabon

Het is een schitterende stad, waar je gerust langer dan een dag kunt verblijven. Sterker nog, het is een stad waar je heerlijk vijf dagen kunt verblijven. Het voordeel is dat je daardoor ook rustig de tijd hebt om bijvoorbeeld, ook een lange middag in het park te genieten van het mooie weer. Wat Lissabon zo mooi maakt? Dat zijn natuurlijk onder ander, de pittoreske straatjes en de mooie nostalgische gele tram die door deze wereldstad rijdt.

Camping Marveld in Groenlo

Ja ook in Nederland kun je een geweldige vakantie beleven. Camping Marveld in Groenlo is zo’n plek waar je heerlijk kunt genieten. Ideaal voor jongeren. Er is ook een mooi zwembad bij. Een top camping op een prachtige plek in het mooie Oosten van Nederland.

Daktent huren en hup naar Normandië!

Met een daktent huren en deze de auto zetten, kan jouw vakantie niet meer stuk. Heerlijk genieten van het mooie Normandië. Het voordeel van een daktent huren is dat je ook zo weer verder kunt. Een daktent die je huurt of koopt, is namelijk supersnel opgezet en het is ook nog eens comfortabel kamperen. Je zou het glamping kunnen noemen. Het mooie is dat Normandië ook een stuk geschiedenis laat zien, van onder andere de Tweede Wereldoorlog en er zijn diverse musea te vinden.

Rome

Roomser kunnen we het niet maken. Wat een prachtige stad. Het Vaticaan, de mooie fonteinen, alles ademt stijl. Daar zijn ze in Italië natuurlijk ook goed in. Wil je Rome goed verkennen? Neem dan ruim de tijd. Aan drie dagen heb je echt niet genoeg. Hier zie je prachtige historische beelden en gebouwen. Zo is er ook een mooi Romeins beeld te zien van een dennenappel en twee pauwen, op het bekende plein bij het Vaticaan in Rome.

https://www.daktentenshop.nl/daktent-huren