Reis Aanbod
Image default
Bedrijven

Dubarry bootschoenen, de Mercedes onder de zeilschoenen

Als men denkt aan Ierland, komen er vaak associaties met de prachtige natuur, Ierse muziek, Ierse whisky en gerechten als stews en het befaamde Ierse ontbijt die een goede basis geven voor een dag vol sportieve activiteiten in de Ierse buitenlucht. Vraag een professionele zeiler naar associaties met Ierland en dan komen er ook andere dingen naar boven. Uiteraard gaat het ongetwijfeld over de woeste ruige zee aldaar, maar ook het merk Dubarry zal genoemd kunnen worden. Dit kwalitatieve merk komt uit Ierland. Het bedrijf stamt uit 1937 en al in de beginjaren richtte deze onderneming zich vooral op het vervaardigen van zeilschoenen. De Dubarry bootschoenen werden al snel een begrip onder zeilers.

Dubarry bootschoenen

Het bedrijf Dubarry heeft zich dus vooral toegelegd op Dubarry bootschoenen. Inmiddels heeft het bedrijf ook andere producten in het assortiment als rugzakken en tassen. Waar deze zeilschoenen te koop zijn? Een winkel waar u deze prachtige zeilschoenen kunt aanschaffen, is het Nederlandse bedrijf Vreeken. Bij Vreeken vindt u alles wat u maar nodig kunt hebben voor uw zeilavontuur. Of u nu een beginner bent op gebied van zeilen of de zeilsport geen geheimen meer heeft voor u, bij deze zaak slaagt u zeker. Veel zeilharten gaan hier sneller kloppen. Het is als een snoepwinkel met het ruime assortiment in zeilschoenen, bootschoenen en andere zeilproducten van onder andere het merk Dubarry.

De winkel is zowel online als offline te bezoeken

Sommige mensen vinden het meest prettig om een winkel fysiek te bezoeken. Artikelen als zeilschoenen zijn aldaar direct te passen en medewerkers zijn laagdrempelig om aan te spreken. Maar soms is het ook wel erg handig om zeilproducten online te kunnen kopen. Zeker als men al weet wat hij of zij wil hebben. Natuurlijk staat het personeel zowel fysiek als online voor u klaar mocht u vragen hebben over bepaalde producten. U kunt uw vragen eenvoudig e-mailen of telefonisch stellen.