Reis Aanbod
Image default
Aanbiedingen

Drie verschillende lampen om je slaapkamer om te toveren

De slaapkamer, een veilige plek waar je even helemaal tot jezelf kan komen. Sommige mensen zitten er het liefste de hele dag, vooral wanneer ze alles in hun slaapkamer hebben. Als je er bijvoorbeeld een bureau hebt staan, dan hoef je je slaapkamer niet meer uit wanneer je wilt gaan studeren of wilt werken. 

 

Als je hele dagen in je slaapkamer spendeert, dan wil je natuurlijk wel dat het comfortabel en sfeervol is. Door verlichting toe te voegen zorg je voor deze sfeer. Je allerlei soorten verlichting zoals je bij Ledlichtstunter kunt zien, alleen welke soort verlichting zorgt er dan voor dat je kamer ook echt sfeervol wordt? Deze drie verschillende soorten hebben we voor je op een rijtje gezet! 

 

  1. Kies voor een leuke lampenkap 

Wanneer je al genoeg verlichting in de slaapkamer hebt, maar je wil wel graag verandering hierin brengen, dan kun je kiezen voor een andere lampenkap. Het voordeel hiervan is dat je niet meteen alle verlichting van je slaapkamer hoeft te halen, maar dat je met een ander uiterlijk ook al heel ver kan komen! Je hebt namelijk allemaal verschillende lampenkappen. Denk bijvoorbeeld aan allerlei verschillende vormen, maar ook aan andere kleuren, maten en soorten.

  1. Je eigen disco in je slaapkamer

Wil jij een hele nieuwe look voor je kamer creëren. Hang dan led strips 20 meter op. Het voordeel van deze strips is dat deze enorm lang is. Je kunt met één strook al een heel eind komen, laat staan als je nog meer stroken gebruikt. Het ligt er maar net aan hoe groot je slaapkamer is en hoe verlicht het je wil hebben. 

 

Het leuke van led strips is dat je deze in allerlei verschillende kleuren kan instellen. Dus niet alleen in wit licht of warm licht, maar ook in blauw, groen, geel, paars en ga zo maar door. Een ander voordeel van led strips is dat je deze makkelijk kan verwijderen en ergens anders kan ophangen. Heb je een keer een tuinfeest, dan verplaats je de led strips naar je achtertuin, dat is zo gefixt! 

 

  1. Ga voor dimlampen

Heb je één lamp in de slaapkamer hangen die mega fel licht geeft? Dit kan ervoor zorgen dat je helemaal geen sfeer ervaart in je slaapkamer. Om er toch voor te zorgen dat je sfeer creëert in je slaapkamer, kun je er een dimmer opzetten. Het voordeel van een dimmer is dat je zelf kiest hoe fel je wil dat de lamp brand. 

 

Wanneer je bijvoorbeeld echt op zoek bent naar een kledingstuk, dan wil je natuurlijk genoeg licht hebben. Maar wanneer je lekker zit te studeren, dan wil je gewoon een aangenaam licht in de kamer hebben. Jij bepaalt op welk moment jij het licht wil dimmen of niet! 


https://ledlichtstunter.nl