Reis Aanbod
Image default
Aanbiedingen

Bescherm je tegen de zon met een schaduwdoek op maat

Hoe kan het dat je een schaduwdoek bij een willekeurige bouwmarkt of huishoudwinkel voor een prikkie kunt kopen en dat de prijs van een schaduwdoek bij een winkel als Schaduwdoeken.nl een stuk hoger ligt? Dat heeft alles te maken met kwaliteit. Niet alleen zal een schaduwdoek van de bouwmarkt vaak maar kort mee gaan. Het is niet goed bestand tegen de wisselende Nederlandse weersomstandigheden. Maar ook scoren deze goedkope budgetschaduwdoeken een stuk slechter op het tegenhouden van schadelijke uv-stralen. Op de webshop van Schaduwdoeken.nl koop je uitsluitend hoogwaardige schaduwdoeken die circa 90 tot 95 procent van de uv-stralen tegenhoudt. Wel zo een fijn idee als je kinderen of iemand anders met een gevoelige huid willen genieten van de buitenruimte in de schaduw.

Een schaduwdoek op maat

Wil je een schaduwdoek aanschaffen maar voldoen de standaardmaten niet aan jouw toepassing? Dan is het mogelijk om een schaduwdoek op maat te laten maken. Je kunt hierbij kiezen voor waterdichte doeken maar ook voor waterdoorlatende schaduwdoeken. Ook is er veel keuze in de kleur. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren rood, zwart, wit, grijs en antraciet. Zo kun je het makkelijk laten afstemmen met je exterieur. Ook bij de schaduwdoeken op maat wordt gebruik gemaakt van alleen maar de beste materialen.

Een harmonicadoek kopen voor fijne schaduwplekken

Je ziet ze steeds vaker: het harmonicadoek. De populariteit is makkelijk te verklaren. Het is dé manier om razendsnel schaduw te creëren of juist de zon toe te laten. Of om de helft van de tuin, patio of dakterras schaduw te geven zodat de één van de zon kan genieten en tegelijkertijd de ander van de schaduw. Zo biedt deze schaduwdoek op maat schaduw. Ook is het hierdoor makkelijk om juist tijdens het heetst van de dag waarbij de uv-straling het sterkst is het harmonicadoek dicht te doen om vervolgens nog te kunnen genieten van een lekker middagzonnetje.