Reis Aanbod
Image default
Zakelijke dienstverlening

U vindt uw draadstangen, bouten en moeren in het ruime assortiment van dit bedrijf

Werkt u aan een project in de handel, industrie of bouw en zoekt u stevige bevestigingsmaterialen? Met draadstangen bevestigt u uw materialen eenvoudig en efficiënt aan elkaar. Het is wel zo handig als u het gehele bevestigingsproduct bij één aanbieder kunt kopen. Met het grote assortiment draadstangen en bijbehorende bouten en moeren van Kobout kunt u snel weer aan de slag. Lees verder en ontdek alle voordelen van deze specialist in bevestigingsmaterialen!

Bekijk het ruime assortiment van deze aanbieder

Al sinds 1979 levert Kobout hoogwaardige bevestigingsmaterialen aan bedrijven in de handel, industrie en bouwsector. Het bedrijf staat bekend om de professionele dienstverlening en uitstekende kennis van het productaanbod. In het ruime assortiment vindt u niet alleen draadstangen, bouten en moeren, maar ook andere producten zoals schroeven en pluggen. Het bedrijf biedt u dus een totaaloplossing op het gebied van bevestigingsmaterialen aan. Wanneer u hier een draadstang bestelt, heeft u bovendien de keuze uit staal of rvs. Heeft u hulp nodig bij het inkorten van uw bevestigingsmateriaal? Dan zagen de deskundige medewerkers uw draadstang graag voor u op maat. Bovendien schakelt u hen ook in voor de assemblage van uw materiaal. Naast dat u profiteert van maatwerk, biedt het bestellen bij deze specialist ook nog andere voordelen:

  • Het assortiment bouten en moeren voor uw draadslangen wordt uit eigen voorraad geleverd;
  • U ontvangt uw bevestigingsmaterialen al binnen 24 uur op uw werklocatie;
  • De deskundige medewerkers adviseren u desgewenst over de juiste materialen voor uw klus.

Bestel direct in de webshop

U bestelt uw benodigde materialen direct in de webshop van deze aanbieder. Ontvangt u liever eerst wat meer informatie over de producten, of bent u niet zeker welke bevestigingsmaterialen geschikt zijn voor uw project? Neem dan op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur telefonisch contact op met de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij helpen u graag verder!