Reis Aanbod
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hét fulfilment center van Nederland

Wanneer je een webshop of fysieke winkel hebt waar consumenten artikelen kunnen bestellen of bedrijven orders plaatsen, is een correcte afhandeling van het fulfilment erg belangrijk. Dit is het hele proces van orderafhandeling, van begin tot eind. Je moet genoeg ruimte hebben om je producten te kunnen opslaan, op zo’n manier dat ze ook weer makkelijk teruggevonden kunnen worden. Wanneer er een order binnenkomt, dan volgt het orderpicken, het inpakken en de verzending. Ook wanneer een klant niet tevreden is met een bestelling en deze retour stuurt, moet er het een en ander geregeld worden. Bij Mondial Logistics, hét fulfilment center van Nederland, begrijpen ze dat het logistieke proces altijd goed moet verlopen om bij te dragen aan een hoge klanttevredenheid. Daarom ondersteunen ze jou hier graag in.

Het volledige logistieke proces uitbesteden

Mondial Logistics is al jarenlang een bekend fulfilment center in Nederland. Ze zijn gevestigd in Zaandam, maar bedienen bedrijven in verschillende regio’s. Je kunt het volledige logistieke proces van jouw bedrijf aan hen uitbesteden. Zo hebben ze zelf een grote, moderne en goed beveiligde opslagfaciliteit met zo’n 20.000 legbord- en palletlocaties. Voldoende ruimte dus om jouw artikelen op te slaan. Daarnaast is het magazijn voorzien van alle essentiële apparatuur voor het uitvoeren van de logistieke diensten. Zo zorgen ze voor het orderpicken, inpakken en verzenden van goederen, maar ook voor retourlogistiek kun je bij deze expert terecht. Je kunt de distributie van jouw goederen en de rest van het proces ook nog eens volgen via een track & trace systeem.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je het logistieke proces van jouw bedrijf gedeeltelijk of volledig uitbesteden? Dit fulfilment center in Nederland staat voor je klaar! Ze bedienen zowel B2B- als B2C-bedrijven en zorgen voor dienstverlening op maat. Heb je vragen over de verschillende diensten en mogelijkheden of wil je deskundig advies? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Mondial Logistics via de contactgegevens op hun website. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor meer informatie over de kosten.