Reis Aanbod
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een integratieplatform voor elk applicatielandschap

Is meer controle over uw applicaties gewenst? Heeft uw bedrijf een heleboel applicaties, maar werken deze niet goed met elkaar samen? Kies dan voor een modern integratieplatform. Het API platform van Datacon heeft de toekomst. Het platform zorgt ervoor dat alle online applicaties van uw bedrijf optimaal met elkaar samenwerken. Er wordt een overkoepelend systeem gecreëerd waarin elke app vrij functioneert en dataverkeer vrij kan worden uitgewisseld. Het API platform vergroot de flexibiliteit van uw organisatie en met meer dan slechts een fractie. Het platform, ook iPaaS genoemd, zorgt voor snelle, efficiënte integratie.

Uw bedrijf in een nieuw digitaal jasje

Het hoogwaardige integratieplatform maakt uw bedrijf in één klap toekomstbestendig. De digitale service bus zorgt ervoor dat data gekoppeld en ontsloten wordt. U deelt de data met speels gemak door heel het netwerk. Het API platform vergroot de productiviteit van uw digitale netwerk in één klap. Daarnaast bespaart u flink aan kosten. Op verschillende fronten worden de interne processen verbeterd en gestroomlijnd. Het handmatig invoeren van data wordt in één klap vrijwel overbodig. Mooi, want tijd is geld. Het integratieplatform ontsluit de benodigde analyse-tools en geeft verder ook real-time inzicht van alle data.

Blijf met klanten in contact

U kunt het API platform inzetten om direct contact te leggen (en te houden) met klanten. De applicaties van klanten zijn eenvoudig te integreren op het netwerk. Dit verbetert de klantervaring nog verder. Het integratieplatform geeft u de mogelijkheid nog nauwer samen te werken met klanten om diensten en producten aan te bieden en door te ontwikkelen. De geautomatiseerde en gestroomlijnde partnerprocessen geven u meer mogelijkheden tot krachtige samenwerking. Integratieplatforms, of API platforms, zijn de toekomst: spring aan boord nu het nog kan. De toekomst wordt alleen maar digitaler, dus nu achterblijven is straks afhaken. Neem daarom contact  op met Datacon en ontdek de voordelen van hun platform.