Reis Aanbod
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een elektrische deuropener is veelzijdig in het gebruik

Een elektrische deuropener biedt in meerdere gevallen uitkomst. Zo kan het mindervaliden helpen om hun woning toegankelijker te maken. Met een elektrische buitendeur wordt het voor iemand die aan een rolstoel gebonden is bijvoorbeeld gemakkelijker om de woning in en uit te gaan. Ook in een appartementencomplex is een deursysteem met elektrische deuropener onmisbaar. Anders moeten bewoners immers helemaal naar de voordeur om bezoek binnen te kunnen laten.

De ideale oplossing voor zakelijke afnemers én particulieren

Niet alleen voor particulieren biedt een elektrische deuropener uitkomst. Ook bedrijven hebben baat bij deze deuroplossing. Met zo’n systeem is het namelijk eenvoudig om de toegang naar een bedrijfspand te beheren. U bepaalt met één druk op de knop wie er wel en niet naar binnen mag. Ook kunt u zo eenvoudig medewerkers naar binnen laten die hun handen vol hebben. Zo houdt u de controle over wie er wel en niet uw pand betreedt en bespaart u uzelf en uw medewerkers tegelijkertijd veel moeite.

Bestel uw deuropener bij een specialist die ook onderhoud en reparaties verzorgt

Nu rest nog de vraag waar u zo’n elektrische deuropener kunt bestellen. Het antwoord op die vraag is simpel: bij dormakaba. Deze specialist biedt uiteenlopende soorten deuropeners aan. Hierdoor is er voor elke toepassing wel een geschikt systeem te vinden. Ook kunt u bij hen terecht voor onderhoud en reparatie aan uw deursystemen. Zo zorgt u ervoor dat de deuropener en andere onderdelen van uw deurbeslag goed blijven functioneren.

Neem contact op met deze expert voor meer informatie over de mogelijkheden

Wilt u graag een elektrische deuropener aanschaffen voor uw pand? Of heeft u interesse in een andersoortig deursysteem? Neem in beide gevallen contact op met de experts van dormakaba. De vriendelijke medewerkers staan graag voor u klaar met advies en antwoorden op al uw vragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en maakt u de juiste keuze.

https://www.dormakaba.com/nl-nl