Reis Aanbod
Image default
Winkelen

Steeds meer mensen ontdekken de Scandinavische woonaccessoires

Je huis inrichten in Scandinavische stijl is heel modern. Scandinavische woonaccessoires zijn heel praktisch en laten zich gemakkelijk combineren. Ze worden voornamelijk gemaakt van hout en andere natuurlijke materialen. Er zijn verschillende ontwerpers die ook in Nederland heel populair zijn. Zo vind je in de woonwinkel en webshop van By Zenz in Noord-Scharwoude Madam Stoltz accessoires. Zij is een Deense ontwerpster die zich onderscheidt van de massa door mooie dingen te maken waarmee je je interieur kunt verrijken. Een mooie spiegel of kandelaar bijvoorbeeld zorgt voor een warme en intieme sfeer.

Verwarm je huis met de Scandinavische charme

Juist met accessoires kun je je interieur een persoonlijk tintje geven. Hiermee laat je zien wat jouw smaak en stijl is. Scandinavische woonaccessoires geven je woonkamer of slaapkamer de warme uitstraling waar veel mensen zo van houden. Je kunt accessoires ook gemakkelijk wisselen, bijvoorbeeld als je het interieur wilt aanpassen aan een nieuw seizoen of een feest zoals Pasen of Kerst. Onder andere in de Madam Stoltz webshop vind je mooie items die zeker in de smaak zullen vallen. Ze zijn ontworpen door de Deense ontwerpster Madam Stoltz, die al vele jaren zeer bekend is in haar thuisland Denemarken en ook ver daarbuiten.

Een mooi cadeau voor elke gelegenheid

Ben je op zoek naar een cadeau voor een aanstaand bruidspaar of omdat je voor een housewarming bent uitgenodigd? In de Madam Stoltz webshop van By Zenz kun je vast en zeker slagen. Je kunt natuurlijk ook het overige assortiment Scandinavische woonaccessoires bekijken. Ook hier is genoeg inspiratie te vinden voor ieder interieur. Je cadeau zal zeker in de smaak vallen, helemaal als je de voorkeuren van de ontvanger kent. Je kunt een cadeau bestellen of langsgaan in de winkel in Noord-Scharwoude. Op de website is het adres te vinden en ook de openingstijden en overige contactinformatie.