Reis Aanbod
Image default
Vakantie

Veilig op vakantie met de camper

De vakantie staat alweer bijna voor de deur en dit jaar heb jij besloten om niet met het vliegtuig naar een zonnige, zuidelijke vakantiebestemming te vertrekken. Nee, jij gaat aankomende zomer toeren met een camper door onze buurlanden. België en Duitsland, maar ook Frankrijk en Luxemburg staan op de uitgestippelde route. Daarnaast heb je alvast een lijst opgesteld met alle benodigde campingartikelen en heb je je verdiept in de verkeersregels in de verschillende landen. Waar de stoplichten in het ene land namelijk van groen in oranje en in rood veranderen, springen de stoplichten ook in omgekeerde volgorde weer aan. Verder is het de eerste keer dat jij je in een camper bevindt, waardoor je al snel opmerkt dat je last hebt van een dode hoek en beperkt zicht. Zou hier een geschikte zichtoplossing voor bestaan?

Veilig de weg op met een achteruitrijcamera

Eén van de meest effectieve zichtoplossingen voor bestuurders van grote voertuigen is de achteruitrijcamera of achteruitrijcamera set. Onder grote voertuigen worden onder andere vrachtwagens, campers, bestelbussen, vuilniswagens, landbouwvoertuigen en ambulances verstaan. Deze voertuigen creëren namelijk een dode hoek en maken het de bestuurder bovendien lastig om inhalende auto’s op te merken door het beperkte zicht als gevolg van de enorme afmetingen. Een achteruitrijcamera set kopen kan daarom de ideale oplossing vormen voor deze zichtproblematiek, omdat het meer zicht geeft op deze dode hoek. Hierdoor vallen inhalende auto’s sneller op, kan er eenvoudiger ingeparkeerd worden en wordt het invoegen niet bemoeilijkt door beperkt zicht. Ideaal, niet?

Waar bestel ik mijn achteruitrijcamera?

Wie interesse heeft in de achteruitrijcamera als effectieve zichtoplossing, is bij Van Zwitserland aan het juiste adres. De keuze is reuze, want Van Zwitserland biedt diverse achteruitrijcamera’s met nachtzicht en water- en schokbestendige varianten. Neem dus vooral een kijkje in de webshop voor meer informatie over alle modellen.

Voor meer info : Veilig op vakantie met de camper