Reis Aanbod
Image default
Financieel

Vergeet nooit meer een herinnering voor een openstaande factuur

Openstaande facturen, geen enkele ondernemer is er dol op. Want het sturen van een herinnering voor een openstaande factuur vindt niemand leuk. Het kan de verstandhouding met een klant op de spits drijven. Maar je wilt natuurlijk wel dat er betaald wordt voor geleverde diensten of producten. Hiervoor kun je handige software gebruiken die speciaal ontwikkeld is voor debiteurenbeheer. Daarmee worden veel handelingen geautomatiseerd. Er wordt bijvoorbeeld automatisch een herinnering voor een openstaande factuur gestuurd naar een debiteur. Deze kan hierop reageren met een betalingsvoorstel of een verzoek om een aflossingsregeling in termijnen. Ook deze termijnbetalingen worden vervolgens gemonitord om te zien of de klant zijn afspraken nakomt.

Minder rompslomp met je debiteurenadministratie

Het debiteurenbeheer uit handen geven of regelen met een software geeft je als ondernemer meer ruimte om je op je werk te concentreren. Je kunt hier een bureau voor inhuren, maar dat geeft hoge extra kosten. Met software kun je het grotendeels het debiteurenbeheer toch zelf blijven doen, maar je hebt er veel minder omkijken naar. De herinneringen voor openstaande facturen worden automatisch verzonden als de betalingstermijn is verstreken. Betaalt de klant niet en komt er ook geen reactie? Dan volgt er op een door jou bepaald moment een aanmaning waarbij kosten in rekening worden gebracht. Als ook dit niet helpt dan volgt overdracht naar een incassobureau. De software van Outstanding24 in Amsterdam regelt het debiteurenbeheer allemaal voor je.

Vraag een gratis demo aan

Je kunt een gratis demo aanvragen bij Outstanding24 in Amsterdam van hun software voor debiteurenbeheer. Hiervoor kun je het formulier gebruiken dat op de website is te vinden. Op de website lees je ook meer informatie over de werking van de software. Van het versturen van een herinnering voor een openstaande factuur tot de overdracht van een vordering aan een incassobureau of deurwaarder – het is allemaal mogelijk. Je houdt via de overzichten die je kunt generen zelf ook goed zicht op de stand van zaken met betrekking tot je debiteuren.

Gerelateerde artikelen

Koop de beste bitcoins en kijk hoe je portemonnee groeit

Deze boekhouder nabij Hilversum biedt hulp aan ondernemers

Online samenwerken met een boekhouder in Venlo