Reis Aanbod
Image default
Financieel

Ik handel in ether bitcoins – leer hoe ik een bundel van geld heb gemaakt

Ether kopen en verkopen bij Bitcoin Meester De website Ether Bitcoins heeft onlangs golven gemaakt in de wereld van online winkelen. Ik heb persoonlijk de gratis proefperiode uitgeprobeerd en moeten toegeven dat het vrij verbazingwekkend is. Met alleen de klik van uw muis kunt u de valuta meteen kopen, verkopen en overbrengen met behulp van ether, die vanaf dit schrijven een totale marktkap van ongeveer $ 4,2b is. Dit maakt het een perfect voorbeeld van hoe technologie markten drijft. Ik laat u zien hoe u Ether kunt gebruiken om dezelfde soorten transacties te maken die beschikbaar zijn op traditionele uitwisselingen.

 

Ik hoorde voor het eerst over Ether Bitcoins van een kennis. Ik ben op geen enkele manier meegebonden, maar ik ben gefascineerd door het idee. Ether Bitcoins is eigenlijk een digitale valuta die wordt gebruikt zoals elke andere soortheid. Een onderscheid is dat in tegenstelling tot traditionele valuta’s, u geen bankrekening of ander onderpand nodig hebt om ether te kopen of verkopen. Dit maakt het ideaal voor iemand die net op de markt komt of zelfs iemand die hun holdings wil diversifiëren.

 

Er zijn twee manieren om ether te kopen met idee. Je kunt gaan naar een traditionele uitwisseling, zoals de New York Stock Exchange of je kunt rechtstreeks kopen bij verkopers op internet. Beide methoden zijn heel eenvoudig. Wat het proces anders maakt, is dat u kunt beslissen hoeveel u wilt uitgeven. Ook kan de prijs de hele dag op en neer fluctueren, waardoor het een beetje minder opwindend is dan zeggen, handelsvoorraden.

 

Nadat u hebt besloten hoeveel u wilt uitgeven, kunt u naar de website van uw keuze gaan en de instructies volgen. Het koopproces is vrij eenvoudig. U voert eenvoudig het dollarbedrag in dat u wilt besteden (in ether) en volg dan de instructies op het scherm.

 

Nadat u uw dollarbedrag hebt ingevoerd en aangemerkt, wordt uw transactie voltooid. Wacht overal van enkele minuten tot maximaal twee uur en u ontvangt uw geld. U kunt Ether verkopen voor andere valuta’s, als u dat wilt. Dit kan u toestaan om uw activa te diversifiëren zoals u fit ziet.

 

De schoonheid van deze methode is dat u niet eens hoeft te weten over de waarde van een bepaalde valuta om er van te profiteren. Wat u moet doen is investeren in een gediversifieerde portefeuille van activa zoals u fit ziet. Ether Bitcoins is een uitstekende manier voor jou om precies dat te doen. Zelfs als je niet al te slim als het gaat om de aandelenmarkt, zou je hier een winst moeten kunnen maken.

https://www.bitcoinmeester.nl/